VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK PARTİ'NİN İSTANBUL ADAYI BELLİ OLDU

7 Ocak 2024

.....................

HABER: Yasemin GÜLDEMİR

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde AK Parti’nin 11 büyükşehir ve 15 ilin belediye başkan adaylarını açıkladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin adayı eski Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum olarak belirlendi. 

31 Mart yerel seçimlerine 3 ay kala adaylar belli olmaya devam ederken, AK Parti’nin İstanbul adayı merak konusu oldu. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde 11 büyükşehir ve 15 ilin belediye başkan adaylarını açıkladı. İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayı eski Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum oldu. 

“İSTANBUL MURADINA KAVUŞACAK” 

Cumhurbaşkanı Erdoğan; eski Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adaylığını “İstanbul muradına kavuşacak.” diyerek nitelendirdi. 

''ADAYLARIMIZA ŞİMDİDEN BAŞARILAR DİLİYORUM'' 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında adaylarına başarılar dileyerek, “Bugün burada 31 Mart 2024 seçimlerinde partimizi temsil edecek 11 büyükşehir ve 25 il belediye başkan adayımızı açıklamak üzere bir aradayız. Adaylarımıza şimdiden başarılar diliyorum. Adayları kapsamlı istişareler, araştırmalar, değerlendirmeler sonunda belirledik. Bu konuda da eksiğimiz fazlamız olabilir. Bu konuda samimi gayret gösterdiğimizden hiç kimse şüphe etmesin. Esasen bizim belediyecilikteki müktesebatımız yeni değildir. Artık 30 yılı bulan şanlı bir geçmişten süzülüp gelen birikim ve donanıma sahibiz.” ifadelerini kullandı.

5 yorum yapılmış
  • HalkaHZMETHAKKAHZMETTR
    7 Ocak 2024 • 11:09
    Şimdi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 85 milyon ve fatih sultan Mehmet hanin fethettiği İstanbulu bu etnik kökeni Rum ve Ermeni olanlardan kurtarmak Biz ırk ve renk yapmıyoruz kim olursa olsun önce insan sonra halka hizmet hakka hizmettir anlayışında olsun bunların yaptığı ve yapacağı ülkeyi karıştırmak bunlar kimseyi düşünmuyor 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhurbaşkanımız ve iktidar seçim güvenliği için şimdiden tedbirleri almalı sandık görevlileri ve
  • HALKAHZMETHAKKAHZMETTR
    7 Ocak 2024 • 11:39
    Gerekirse İstanbul da her kamu kurumunda oy kullanılan yerlerde jandarma komutanlığı ve emniyet polis olmalı Kamera lardan kimin ne yaptığı izlenmeli ve sandıklar açılınca her parti kameralari izlemeli unutmayın 2019 da iktidarın yaptığı hatalar Türkiye genelini etkiledi aslında seçimlerde usulsüzlük yapanlara kim olursa olsun en ağır ceza verilmelidir kul hakkıdır 2019 dan önce yapılan hatalar nelere mal oldu
  • hans14
    7 Ocak 2024 • 17:29
    adamlardaki zihniyete bak boş işler bakanlığı..çevre ve iklim değiştirme bakanı adamların boş bıraknanak için bakanlıkları artırdı böyle bakanlıkmı olur yazık milletin parasına....tam bir kukla iş yapamaz..ekrem bunu harcar...
  • Melungeon14
    7 Ocak 2024 • 17:36
    sen merak etme kardes..kamu ve emniyet gerekeni yapacak...niye onlara o kadar zam verdi anlamadın ssk emeklisine veren yok.çünkü onlar işe yaramaz..sandğıda etkilemez.. işi biliyorlar..
  • DalayLama
    8 Ocak 2024 • 17:38
    HALKAHZMETHAKKAHZMETTR; sen ne deyan ya? Sen ne dediğini ve gerçekten olanları biliyon mu ? Hiç bir şey olmadıysa bile bir şey olmuştur mu diyon? Sen küçükken kaç yaşındaydın yaa? :)))) Dam üstünde saksağan vur beline kazmaylan.:)))
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.