VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"AK PARTİ’NİN ADAYI HENÜZ BELLİ DEĞİL"

11 Ocak 2024

..................

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, AK Parti’nin belediye başkan adayı belli oldu yönünde çıkan haberlere yazılı açıklama ile cevap verdi. Güner “Süreç devam ediyor.” dedi. 

Bolu’nun AK Parti Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki olduğuna dair iddialara AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner yazılı açıklama ile yanıt verdi. Güner, açıklamasında iddiaların doğru olmadığını dile getirerek, “Maalesef dün yerel basına düşen haber sosyal medyada etkileşime girmiş, hızla yayılmış ve bilgi kirliliğine yol açmıştır. Dün bütün bunlar yaşanırken biz hem Veysel Bey’le, hem milletvekilimizle, hem genel merkezimizde yerel yönetimlerde aday belirleme konusunu netleştiren heyetle görüşmeler yaptık. Oradan aldığımız bilgi ile bu çalışmanın devam ettiğini netleşmiş bir adayın olmadığını, dün yayılan haberin doğru olmadığı bilgisine ulaştık.” ifadelerini kullandı. 

Güner, yaptığı açıklamada “Dün AK Parti Bolu Belediye başkan adayının belirlendiğine dair kamuoyuna yansıyan haberle ilgili bir açıklama yapma gereği hâsıl olmuştur. Daha önce Ankara’nın önemli ilçesi Altındağ Belediyesi’nde 15 yıl görev yapmış, çok başarılı işlere imza atmış, ardından Tarım Orman Bakanlığı’nda aynı başarı ve hassasiyetle bakan yardımcısı olarak görev yapan Veysel Tiryaki Bey’in adı geçirilmiştir. Veysel Bey görev aldığı her alanda başarı tecrübesi ve yeterliliğe ile bulunduğu her ortama değer katmış önemli bir insandır. Maalesef dün yerel basına düşen haber sosyal medyada etkileşime girmiş, hızla yayılmış ve bilgi kirliliğine yol açmıştır. Dün bütün bunlar yaşanırken biz hem Veysel Bey’le, hem milletvekilimizle, hem genel merkezimizde yerel yönetimlerde aday belirleme konusunu netleştiren heyetle görüşmeler yaptık. Oradan aldığımız bilgi ile bu çalışmanın devam ettiğini netleşmiş bir adayın olmadığını, dün yayılan haberin doğru olmadığı bilgisine ulaştık. Veysel Bey’in bugüne kadar uzun süreye dayanan değerli tecrübelerinin hiç edilerek kafaların karıştırılması doğru değil.” ifadelerine yer verdi.  

“KESİNLEŞMİŞ BİR DURUM YOKTUR, SÜREÇ DEVAM ETMEKTEDİR” 

Güner, “Bolu Belediyesi’nin doğru ellerde yönetilmesi ile ilgili genel merkez heyetimiz yüksek bir hassasiyet gösteriyor. En doğru kararı vereceklerdir. Hem Genel Merkezimiz hem Genel Başkanımız bu değerlendirmelere neticesinde kimin üzerinde karar kılarsa biz teşkilatlar olarak sıradağlar gibi adayımızın arkasında dururuz. AK Parti’de görev alan her arkadaşımız ve aday adayımız şuan ki mevcudun çok ilerisinde bu işi layığıyla yapabilecek yeterliliktedir. Adayımız belirtilen sürelerde belirlenecek, duyurusu tanıtımı yapılacak ve AK Parti teşkilatlarımız saha çalışmalarına başlayacaktır. Yine altını çizerek söylüyorum. Kesinleşmiş bir durum yoktur, süreç devam etmektedir. Partimize ve AK Parti davasına gönül vermiş vatandaşlarımız müsterih olsunlar, partimizde ifade edilen tarihlerde adayımız kamuoyuna duyurulacaktır.” sözleriyle adayın belirtilen süre içerisinde duyurulacağı üzerinde durdu. 

 

4 yorum yapılmış
  • AdemKocaba
    11 Ocak 2024 • 12:43
    Cumhur ittifakı tek adayla çıkmalı MHP adayı Bolu da daha çok destek alacağı kesin, aksi durumda chp Tanju tekrar başkan olur, bir beş yıl daha kaybetmeyelim.
  • Gereksiz
    11 Ocak 2024 • 16:17
    Yani suat bey, tayyip bey veysel beyi arayıp görevi tevdi etmedi diyorsunuz öyle mi?
  • Alpagutbey
    11 Ocak 2024 • 17:20
    Suat başkan Veysel beyin tecrübesi ve birikimi altında MHPnin katılımı ile birlikte seçime girilmesi en doğru yol olur
  • HakhukukveAdalet
    12 Ocak 2024 • 09:26
    Bakara suresi 216 ( sizin hayır bildiğiniz şeyde şer bildiğiniz şeyde hayır vardır) Allah im ne olursun her şerri hayıra çevir Allah im sen her şeye kadir sin ve huve ala külli şey in kadir
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.