VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ BURSLULUK SINAVI İLE HAYALİNDEKİ EĞİTİM İÇİN SIRA SENDE

16 Ocak 2024

.......................

Bolu’nun önde gelen eğitim kurumlarından Bahçeşehir Koleji 10 Şubat Cumartesi ortaokul öğrencileri, 17 Şubat Cumartesi ise lise öğrencileri için bursluluk sınavı düzenliyor. Sınava girmek isteyenler https://bahcesehir.stoys.co/onkayit ön kayıt için başvuru yapabilirler. 

Bolu'nun önde gelen eğitim kurumlarından Bahçeşehir Koleji, öğrencilerin hayalindeki eğitimi alabilmesi amacıyla ortaokul ve lise öğrencileri için bursluluk sınavı düzenliyor. Düzenlen sınavların tarihlerini ortaokul öğrencileri için 10 Şubat Cumartesi, lise öğrencileri için ise 17 Şubat Cumartesi olarak belirleyen Bahçeşehir Koleji, sınava girmek isteyen öğrencilerin ön kayıt yapmaları için https://bahcesehir.stoys.co/onkayit sitesi üzerinden başvuru yapabileceklerini duyurdu. 

  Bahçeşehir Koleji, öğrencilere kaliteli eğitim imkanları sunarak onların potansiyellerini en üst düzeye çıkarmayı amaçlıyor. 

 

1 yorum yapılmış
  • Kymetztrk
    16 Ocak 2024 • 13:33
    Kayıt doldurmak istedim oğlum için 2 soruyu anlamadım. 1.si 2024/2025 sezonu gelecek sene kaçıncı sınıf mı olacağını soruyor yoksa bu sene kaçta okuduğunumu.2.si alanı diyor bunu da anlamadım bilgilendirirseniz sevinirim
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.