VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

APARTMAN DEPOSUNDAN 35 BİN LİRALIK IŞIKLANDIRMA MALZEMESİ ÇALDILAR

17 Ocak 2024

..........................

Bolu’da bir binanın deposundan yaklaşık 35 bin liralık ışıklandırma malzemesi çalan 2 şüpheli polis ekipleri tarafından yakalandı. 
Edinilen bilgiye göre, Bolu’nun Sağlık Mahallesi’nde bulunan bir binanın deposuna iki arkadaş Ö.F.E. ve K.T. girdi. Depo içerisinde bulunan ışıklandırma malzemelerini gören iki şahıs, malzemeleri kimsenin olmadığı bir saatte dışarıya çıkararak çaldı. Depodan malzemelerin çalındığını fark eden depo sahibi durumu polis ekiplerine bildirdi. Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, depoya giren hırsızları yakalamak için çalışma başlattı. Ekipler tarafından yapılan çalışmalar neticesinde şahıslar kısa süre içerisinde kıskıvrak yakalandı. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Ö. F. E. ve K.T., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 

1 yorum yapılmış
  • hbar
    17 Ocak 2024 • 11:37
    Pandemide karantinadayken apt yöneticisi ve damadının haberi varken bahçe içersinde 1.kat balkonun altında 1 ahşap ev yapacak kadar mdf ve sunta malzeme ve regal buzdolabı çalındı.apt sakinleri yönetici ve damadı nedense bişey görmemişler... hesaplar mahşere kaldı...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.