VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI HASAN HAKAN ALPASLAN GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ

22 Ocak 2024

.........................

HABER: YASEMİN GÜLDEMİR

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı görevinde bulunan İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Hasan Hakan Alpaslan, görevinden istifa etti. 

Bolu Belediye Başkan Yardımcılığı görevini 1 senedir sürdüren İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Hasan Hakan Alpaslan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla istifa ettiğini duyurdu. Alpaslan, “İYİ Parti olarak, Bolumuza hizmet etmek anlamında, müstakil ve hür, daha güçlü bir şekilde, saha çalışmalarımıza yakında başlıyoruz.” dedi. 

Hasan Hakan Alpaslan, yaptığı açıklamada saha çalışmalarına başlayacağını belirterek, “Sevgili dostlar ve Kıymetli Bolu Halkı hepinizi saygıyla selamlıyorum. Bugün itibariyle (22.01.2024) siyasi konjonktür gereği, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı görevim sona ermiştir. Bu süreçte şahsıma ve partimize gösterilen teveccühten dolayı, bütün belediye çalışanlarımıza, mesai arkadaşlarıma, İYİ Partili dava arkadaşlarıma, kıymetli Bolu halkına şükranlarımı sunuyorum. Diğer birkaç partinin tekliflerine rağmen, İYİ Partili Bolu Belediye Başkan Yardımcısı olarak oturduğum koltuktan, alnı açık bir şekilde, İYİ Partili olarak kalkmaktan ve Partimin bir neferi olarak mücadele edecek olmaktan son derece memnunum.  

İYİ Parti olarak, Bolumuza hizmet etmek anlamında, müstakil ve hür, daha güçlü bir şekilde, saha çalışmalarımıza yakında başlıyoruz. Desteklerinizi ve Dualarınızı esirgemeyiniz. Bolu her şeyin en İYİ'sine layık. Saygılarımla.” ifadelerini kullandı. 

1 yorum yapılmış
  • Aday
    23 Ocak 2024 • 03:39
    IYI parti başkan adayı…
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.