VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK PARTİ BOLU MERKEZ İLÇE BAŞKANI ENGİN ALEMDAR GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ

24 Ocak 2024

..........................

HABER: YASEMİN GÜLDEMİR

AK Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Engin Alemdar görevinden istifa etti. İstifanın ardından Alemdar'ın yerine Avukat Cihan Yavuz’un vekalet edeceği öğrenildi. 

Bolu’da uzun süre AK Parti Bolu Merkez İlçe Başkanlığı görevini yürüten Engin Alemdar görevinden istifa ettiğini duyurdu. Alemdar, yaptığı istifa açıklamasında “Sayın Cumhur Başkanımızın Liderliğinde, Ak Parti Bolu Teşkilatımızda Gençlik Kolları ile göreve başladığım siyasi hayatımda 13 yıldır gururla her kademesinde hizmet etme fırsatı bulduğum Partimizin AK Parti Bolu Merkez İlçe Başkanlığı görevimden ayrılmış bulunmaktayım. Bu süreçte bana destek olan İl Başkanlarım, Milletvekillerim, Belediye Başkanlarıma, önceki dönem Merkez İlçe Başkanlarıma, İl-İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimize, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlarım ve Yönetimlerine, İl Genel ve Belediye Meclis Üyelerimize, Basın Mensuplarımıza ve Bolu Halkımıza teşekkür ederim.   

Siyasetin ekip işi olduğu düşüncesiyle birlikte yol aldığım Arkadaşlarıma, Başkanlığım öncesi ve süresinde desteklerini hiç esirgemeyen, bana güç veren dava ve yol arkadaşlarım Yönetim Kurulu Üyelerimin her birine şükranlarımı sunarım. Görevim süresince istemeyerek kalbini kırdığım, üzdüğüm oldu ise hakkınızı helal ediniz. Partimiz ve davamız için Bolu Halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Durmak yok yola devam.” ifadelerine yer verdi. 

Engin Alemdar’ın İstifasının ardından, AK Parti Merkez İlçe Seçim İşleri Başkanlığı görevini yürüten Avukat Cihan Yavuz vekaleten Merkez İlçe Başkanı oldu. 

 

1 yorum yapılmış
  • Adalet
    24 Ocak 2024 • 04:55
    Adalet ve kalkınma partisi genel merkez olsun il ve ilçe yöneticileri olsun hukuk ve hakimler gibi hukuk kimlikli Adil yargılayan yöneticiler olması gerekir Adalet terazisi böyle olur tepeden tırnağa dizayn edilmesi gerekir akp Yönetimlerinin kim tepeden inme ona bakıyor AKP yönetimi kimin nerede dayısı abisi var o orda bu şahis belki de görevini tam düzgün yapmadı AKP yanlış politika yapıyor
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.