VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU ÖZCAN, "KİMSEYİ AKP'Lİ, CHP'Lİ, MHP'Lİ DİYE AYIRMADIK"

30 Ocak 2024

...............................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, OBS’deki fabrika ziyaretlerinde “tecrübe” vurgusu yaptı. Tecrübenin bakkaldan satın alınmadığını söyleyen Özcan, “O yüzden nisan ayından itibaren hiç boşluk kalmadan çalışmalara devam edelim, Bolumuzu daha da güzelleştirelim, sorunları daha da hızlı çözelim diyorsanız yeni biriyle değil, tecrübeli biriyle devam etmekte fayda var.” dedi. 

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan seçim çalışmalarına Organize Sanayi Bölgesi’nde devam etti. Burada ilk OSB yönetimini ve Gümrük Müdürlüğü’nü dolaşan Özcan, daha sonra ise Yeni Özkalıp, Mepak, Loco mobilya fabrikaları ve Okan Tur’u ziyaret etti. Her üç fabrikada Özcan, 5 yıllık dönemine ilişkin bilgiler verip, Boluların 31 Mart’ta “tecrübeye önem vermesi” gerektiğini söyledi. 

"YEMİNİMİN GEREĞİNİ YAPTIM"

İşçilere göreve Türk bayrağı ve Kur’an-ı Kerim üzerine yemin ederek başladığını hatırlattı. Özcan, “İlk ve tek olduk. Görevi teslim alırken belediyenin önünde binlerce kişi vardı. Türk bayrağını koyduk, üzerine de Kur’an-ı Kerim’i. Kur’an’a el basarak Bolu’yu biz insanları ayırmadan, kayırmadan, tüy bitmemiş yetimin hakkını yemeden ve yedirtmeden, israf etmeden, adil bir şekilde yöneteceğiz dedik. Samimiyetle söylüyorum ben bu yeminin gereğini yaptım.” dedi.   

"KİMSEYİ AKP'Lİ, MHP'Lİ, CHP'Lİ DİYE AYIRMADIM"

5 yılda kimseyi siyasi görüşüne göre ayırmadığını söyleyen Özcan, “Kimseyi ayırmadım şu AKP’liymiş, şu MHP’liymiş, şu CHP’liymiş diye. Çünkü ben şuna inandım; Bolu’da yaşayan, Bolu’nun suyunu içen, Bolu Belediyesi’ne vergi ödeyen herkes Bolu’da eşit vatandaştır. Hiç değişmez. Parti belediyeciliği anlayışını hiç benimsemedim. Çünkü gelip partilerin liderleri yönetmiyor Bolu’yu. O yüzden bunun bir parti seçimi olmadığını biliyordum ve sonuçta şahsımıza güven duyuldu. Bizde elimizden geldiği kadar adaletli bir şekilde Bolumuzu yönetmeye gayret ettik.” diye konuştu.  

Bolululara verdiği vaatlerine ilişkin konuşan Özcan, “Tabi ki hayata geçiremediğimiz projelerimiz ve bazı vaatlerimiz oldu. Bunda benim hatam muhakkak vardır.  Benim ekibimin hatası da muhakkak vardır. Ama yaşanan ekonomik krizin ve 2 yıllık Covid döneminin de bunda bir payı olduğunu sizlerle paylaşıyorum. Bunu da bahane olarak söylemiyorum.” ifadelerini kullandı. 

"TECRÜBE BAKKALDAN PARAYLA SATIN ALINMIYOR"

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan işçilerle buluşmasında tecrübelerine vurgu yaptı. Geçmişte 2 dönem belediye meclis üyeliği yaptığını belirten Özcan, “Tecrübe bakkaldan parayla satın alınmıyor. Bakın ben 2 dönem belediye meclis üyeliği yaptığım halde belediyenin yüzde 50’sini tanıyorum zannediyordum. Yok, yüzde 10’nunu ancak tanıyormuşuz. Ama bu süreç içerisinde araştırdık okuduk. Konunun uzmanlarıyla görüştük. Ve birçok şeyi öğrendik artık.  O yüzden arkadaşlar nisan ayından itibaren hiç boşluk kalmadan çalışmalara devam edelim, Bolumuzu daha da güzelleştirelim, sorunları daha da hızlı çözelim diyorsanız yeni biriyle değil, tecrübeli biriyle devam etmekte fayda var.  Ben tecrübeme güveniyorum. Adaletli bir şekilde Bolu’ya yönetmeye devam edeceğimin sözünü veriyorum. Sizlerden 1 dönem için daha destek istiyorum. Teveccüh buyurursanız yeniden adayım. Takdir sizin.” dedi. 

  • TANJU ÖZCAN, "KİMSEYİ AKP'Lİ, CHP'Lİ, MHP'Lİ DİYE AYIRMADIK"
  • TANJU ÖZCAN, "KİMSEYİ AKP'Lİ, CHP'Lİ, MHP'Lİ DİYE AYIRMADIK"
  • TANJU ÖZCAN, "KİMSEYİ AKP'Lİ, CHP'Lİ, MHP'Lİ DİYE AYIRMADIK"
10 yorum yapılmış
  • Adalet
    30 Ocak 2024 • 06:50
    Tanju Özcan Bolu halkının aklı ile iradesi ile oynadığın yeter artık Bolu ya ve Türkiye ye yaptığın düşmanlık
  • HakhukukveAdalet
    30 Ocak 2024 • 11:40
    Yine Tanju planı halkın kafasını iradesini karıştırmak Tanju in bir planı varsa Allah'ın bir planı var Ali İmran süresi 54 ( Yahudiler tuzak kurdu , Allah ta onların tuzaklardani planlarını boşa çıkardı)
  • Diyar
    30 Ocak 2024 • 17:03
    Yorumlarının birazını bizzat gördüğüm icin yazıyorum. Seçimlerde oy istedi açık açık CHP'ye oy vermeyecegimi siyasi görüşümüzü söyledik. Secimlleri hakkıyla kazandı sonucta demokratik bir ülkede yaziyoruz. Seçimlerden sonra dükkanlarla ilgili sıkıntımız oldu bizzat görüştük ve halledeceğim dedi halletti de sağolsun. Algı yaratmak istiyor olabilir ama en azından dediğini yaptı. Tekrar konustuk bu secim icin oy istedi. CHP ye degil tanju beye oy vereceğ
  • eskidenbelediyealan
    31 Ocak 2024 • 03:10
    Utanmadan yeminimin gereğini yaptım diyorsun göreve geldiğinde kaç kişiyi çıkardın belediyeden?
  • Vatandas
    31 Ocak 2024 • 03:10
    İlle de Sen Başkan Tanju Özcan.
  • EnverBaltac
    31 Ocak 2024 • 03:56
    43 yıllık CHP liyim Utanıyorum şehrimde böyle bir aday görmekten.
  • Bolu14
    31 Ocak 2024 • 10:49
    Tanju Özcan yatacak yerin yok hem bu dünyada hem ahirette senin ve çevrende olan insan müsveddelerinin 2019 dan beri ne yaptınız heykelden görünen bir iki soytarılıktan başka 63 tane park yaptım diyorsun bilen bilmeyen de inanir Saydan yapılan park 20 tane yok bir güzel olan kanal yoluna yapılan park hayatın yalan
  • Semen
    1 Şubat 2024 • 01:26
    Yol yaptı, park yaptı birçok hizmeti var daha ne istiyorsunuz. Biraz sivri dilli çok konuşuyor ama işinide yapıyor nedir bu Tanju ya düşmanlığınız ?? Diğer parti adayları ondan iyi değil ki ? Oy verecek başka aday yok ki
  • KadirDiyapKOCA
    1 Şubat 2024 • 02:42
    hiç ayırımcılık yapmadı gerçekten sadece sedat gülenere kıyak gecti o da akrabası sonuçta.
  • Karadenizli
    1 Şubat 2024 • 02:48
    Senin buraları gezmene gerek yok Baskanım %60 ile zaten yine kazanacaksın.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.