VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"BU BİR VEDA DEĞİL, YENİ BAŞLANGIÇLARA MERHABADIR"

1 Şubat 2024

.........................

HABER: YASEMİN GÜLDEMİR

MHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Hakan Aydın, görevinden istifa etti. Aydın, “Bu bir veda değil, yeni başlangıçlara merhabadır.” dedi. 

MHP Bolu Merkez İlçe Başkanlığı görevini 1 senedir sürdüren Hakan Aydın görevinden istifa etti. Aydın, istifasıyla ilgili yaptığı açıklamada, “4 Ocak 2023 tarihinde Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyefendinin tensipleriyle atandığım, sonrasında delegelerimizin teveccühleriyle seçildiğim MHP Bolu Merkez İlçe başkanlığı görevinden yine Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Edip Semih Yalçın Beyefendinin müsaadeleriyle ayrılmış bulunuyorum. 

Göreve geldiğimiz günden bu yana şahsım ve yönetimimize desteklerini esirgemeyen MHP Bolu Belediye Başkan adayımız İlhan Durak’a, MHP Bolu Milletvekilimiz İsmail Akgül’e, Bolu Ülkü Ocakları Başkanımız Cihan Özkalem ve yönetimine, kutsaliyetlerimize ihanet etmeden davamıza emek vermeye devam ederek bizlerden bilgi ve tecrübelerini esirgemeyen eski il, ilçe başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerine, mevcut ilçe başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerine, ilçe ocak başkanlarımıza ve yönetim kurullarına, aileme, eş, dost ve akrabalarıma teşekkür ederim.” dedi. 

“BU BİR VEDA DEĞİL, YENİ BAŞLANGIÇLARA MERHABADIR” 

İstifasını “Veda değil başlangıç” olarak nitelendiren Hakan Aydın, saha çalışmalarına devam ettiklerini belirterek, “Bu bir veda değil, yeni başlangıçlara merhabadır. 1 yıl önce göreve gelirken tüm teşkilatlarımızda olan birlik, beraberlik ve azim aynı şekilde devam etmektedir. Tüm gücümüzle ‘Lider ülke Türkiye’, ‘Lider Şehir Bolu’ diyerek var gücümüzle saha da çalışmaya devam ediyoruz. Milletvekili seçimlerinde surda açtığımız gediği, mahalli idareler seçimlerinde başta Bolu Belediye Başkanlığı olmak üzere ilçe, belde belediyelerimiz ve il genel meclisimizde göstereceğimiz seçim zaferleriyle devam ettirmek istiyoruz. Bu uğurda maddi-manevi, bedenen ve ruhen hem adaylarımızın hem de teşkilatımızın emrindeyiz.  MHP Bolu Merkez İlçe Yönetim Kurulumuzun oy birliği ve Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Edip Semih Yalçın Beyfendinin müsadeleriyle MHP Merkez İlçe Başkanlığı görevine seçilen dava büyüğüm, yol arkadaşım Selami Taşdöven’e yeni görevinde başarılar dilerim.  

Her daim Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyefendinin ve MHP Bolu İl Başkanımız Ayhan Çelikkol, Merkez İlçe Başkanımız Selami Taşdöven’in yani teşkilatımın emrinde olduğumu kamuoyuna saygılarımla arz ederim.” ifadelerini kullandı. 

 

1 yorum yapılmış
  • Bolulu14
    2 Şubat 2024 • 05:52
    Sayın Aydın neden istifa etmiş, ne gibi yeni başlangıçlara merhaba diyecekmiş, bir zahmet bunu da yazsaydınız. Azıcık yorulup ajanslara verilen metni yazarak biz yaptık oldu demeseydiniz keşke
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.