VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK PARTİ KENETLENDİ....DEMİRKOL, "BERABER SAHADA OLACAĞIZ, BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ"

7 Şubat 2024

..................................

HABER: BÜLENT VELİOĞLU

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, parti içindeki birlik beraberliğin devam ettiğini belirterek, “Beraber sahada olacağız seçimi kazanacağız, bu konuda kenetlendik.” dedi. 

31 Mart Yerel Seçimlerinde Bolu Belediye Başkanlığına AK Parti’nin adayı olan Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, parti içindeki birlik beraberliğin devam ettiğini ve hep beraber sahada olacaklarını ifade etti. Demirkol, aday olmadan önceki dönemden adaylık sürecine kadar birebir istişareler yaptıklarını belirterek, “Sürecin en başından beri aday olmadan önce de istişarelerimizi daha sonra adaylık sürecinde de görüştük. Hepsiyle birebir istişarelerimizi yaptık. Şimdi de tekrar görüşmelerimiz, istişarelerimiz devam ediyor.  

Arzu Aydın Milletvekilimiz, Fehmi Küpçü Milletvekilimiz, Fatih Bey, Ali Ercoşkun Bey, geçmiş dönem il başkanlarımızdan, Ömer Sayın, Nurettin Bey, Alaaddin Bey, geçmiş dönem Belediye Başkanımız burada karşılamalarda da sağ olsunlar teveccüh ettiler geldiler. Ve beraber balkonda da vatandaşlarımızı selamladık. Eski Milletvekillerimiz Mustafa Ünlüoğlu, Mehmet Güner teşkilatımız şu an tam bir kenetlenme halinde.” ifadelerini kullandı. 

“HEP BERABER KENETLEDİK, SAHADA OLACAĞIZ” 

Doç. Dr. Demirkol, tüm teşkilatların kenetlenme halinde olduğunu belirterek, “Hepsi sahaya inecek.  Beraber sahada olacağız. Aynı zamanda çalışmaları yürütüyorlar, hep beraber inşallah sahada olmuş olacağız bu konuda kenetlendik.”sözleriyle birlik içinde çalışarak seçimi kazanacaklarının üzerinde durdu. 

5 yorum yapılmış
  • HakhukukveAdalet
    7 Şubat 2024 • 06:56
    Asaletiniz halka hizmet HAKKA hizmet aşkıniz dik duruşunuz yaptığınız görevi mizan çizgisi Adalete uygun olarak yapacağınız dan şüphemiz yok değerli müdürümüz sağlık teşkilatında eski çağı kapatıp yeni bir çağ açtınız Allah nasip edip belediye başkanlığını hep birlikte belediye teşkilatında eski çağı kapatıp yeni bir çağ açacağınızdan emin ve emniyetteyiz güvendeyiz
  • bolulu
    7 Şubat 2024 • 15:10
    alayınızı kitleyecekler, birdaha açılamayacaksınız allahın izniyle...
  • Vatandas
    8 Şubat 2024 • 03:30
    CHP adayı Tanju Özcan tek başına Bolu halkının teveccühü ile yeniden seçilecektir.Ak parti adayı Aleaddin döneminde belediyenin İmar bölümü gibi bazı bölümlerine girilemiyordu.Tanju başkan bütün engelleri kaldırdı.Belediye meclisi toplantılarını canlı yayınlandı.Aleaddin zamanında kaldırılan bu toplantılardaki dilek ve temenniler bölümünü yeniden ekleyerek olumlu ve olumsuz eleştirilerin söylenmesini sağladı.Yani kapalı kapılar ardından iş cevirmedi.
  • Sali
    9 Şubat 2024 • 01:49
    Öyle bir aday çıkardılar ki kendi iclerinde bile karşılık bulmadi malesef,ama dosta düşmana iyi gozukelim diye pr yapılıyor, diğer partililer maalesef dislandi.Alaattin grubu istemedi.Ercoskun grubu istedi diye oldu yazık yazık, yapmacık görüntülerle birlik beraberlik olmaz, içinizi, çatışmaları biliyoz
  • GVEN
    10 Şubat 2024 • 15:03
    Hazırız, Kararlıyız ve Hep Birlikte Kazanacağız. Emin Ol Bolu Kazanacak
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.