VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ZAFER PARTİSİ VE TANJU ÖZCAN KAVGASI BÜYÜYOR

13 Şubat 2024

...................................

HABER: YASEMİN GÜLDEMİR

Zafer Partisi Bolu İl Başkanı Serdar Çuhadar, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın gizli bir buluşmasını bildiğini ve bunu Türkiye’ye duyuracağını açıklamasının ardından, Özcan'ın gece saatlerinde kendisini arayıp tehdit ve hakaretler ettiğini söyledi. Başkan Özcan bugün yaptığı basın toplantısında Çuhadar’a cevaben “Onu muhatap almıyorum. Telefonla ona söyleyeceklerimi söyledim o kadar.” dedi. 

Zafer Partisi Bolu İl Başkanı Serdar Çuhadar geçtiğimiz günlerde Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın gizli bir buluşmasını bildiğini ve Türkiye’ye duyuracağını söyledi. Bu açıklamanın ardından Tanju Özcan’ın gece saatlerinde kendisini arayarak tehdit ve hakaretler ettiğini söyleyen Çuhadar, "Tanju Özcan’ın bana karşı gecenin 1’inde attığı tehdit, hakaret mesajlarını hepsi kayıtlı bizde. Bunlar hoş şeyler değil. Ben kendisine karşı hiçbir zaman üslubumu bozmadım. Siyasi olmaktan daha öte milli bir mesele.” dedi. 

Kendisine sorularını ileteceğini söyleyen Çuhadar, “Kameralar huzurunda, Bolu kamuoyunun da duyması üzere kendisini buraya istediği saatte bekliyorum. Burada tüm Bolu’nun net bir şekilde duyabileceği şekilde kendisine soruyu sormaya hazırım. Kendisi de bunu kameralar önünde cevaplasın.” ifadelerini kullandı. 

Başkan Özcan bugün gerçekleştirdiği basın toplantısında iddialara ilişkin cevaben “Onu muhatap almıyorum. Telefonla ona söyleyeceklerimi söyledim o kadar.” dedi. 

“BENİM KALİBREMDE BİR ADAY DEĞİL”  

Çuhadar’ın Tanju Özcan’ı canlı yayına davet etmesine Başkan Özcan, “Benim kalibremde bir aday değil. Benimle öyle canlı yayına çıkmak her baba yiğidin harcı değil. Kimlerle canlı yayına çıktığımıza bir baksın ondan sonra haddini bilsin. Otursun oturduğu yerde terbiyesizlik yapmasın. Daha düne kadar kapımda bekliyordu Zafer Partisi’nin adayı olmam için. Önce lafa bakarım laf mı diye sonra söyleyen adama bakarım adam mı diye.” sözleriyle yanıt verdi.

1 yorum yapılmış
  • ErhanBlk
    17 Şubat 2024 • 04:27
    Başkan, kalibreni soylede bilelim. Bu kibir, bu ego sonun olacak. Aynı yolu izleyen Alaattin Bey, yalnız başına kalıp ıssız yerlerde ağladığını söylüyor. Senin sonunda böyle olacak gibi...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.