VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU ÖZCAN KARACASU'YA ÇIKARMA YAPTI "İSTANBULDA İMAMOĞLU KARACASU'DA VELİOĞLU"

14 Şubat 2024

............................

HABER: YASEMİN GÜLDEMİR 

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Karacasu Beldesi CHP Belediye Başkan adayı Ekrem Velioğlu’na destek olmak için İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz ve Merkez İlçe Başkanı Çetin Uç ile birlikte beldeye giderek, vatandaşları ve esnafı ziyaret etti. Özcan, “Ekrem abiyi yıllardır tanırım, seçim sonrasında hem Bolu’yu hem Karacasu’yu alarak ortak projelere imza atacağız. İstanbul’da Ekrem İmamoğlu Karacasu’da Ekrem Velioğlu” dedi. Ekrem Velioğlu ise “En büyük destekçimiz Bolu Belediyesi olacak, başkanımız her daim yanımızda olacağının sözünü verdi.” dedi. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karacasu Beldesi Belediye Başkan adayı Ekrem Velioğlu seçim çalışmalarına aralıksız devam ederken, beldenin sorunlarını tek tek tespit etti. Velioğlu’nun en büyük destekçisi ise Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan. 

Bolu’yu karış karış gezerek gece gündüz çalışmalarını sürdüren Tanju Özcan, Karacasu’ya giderek Ekrem Velioğlu ile vatandaşların sıkıntılarını dinledi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Tanju Özcan, Velioğlu’na destek isteyerek, “Ekrem ağabey ile dostluğumuz çok uzun yıllara dayanıyor. Kendisi iyi bir eğitimci ve iyi bir aile babası. 1 Nisan’dan sonra Karacasu beldesini de kazanarak partili partisiz bütün vatandaşlarımıza gerçek belediyecilik neymiş göstereceğiz.” dedi. 

“İSTANBUL’DA İMAMOĞLU, KARACASU’DA VELIOĞLU” 

“Karacasu yıllardan bu yana hak ettiği hizmeti alamamış, turizm konusunda kalkınmaya açık sağlık turizminin merkezi olabilecek bir bölge. Bunların hepsini Bolu Belediyesi ve Karacasu Belediyesi olarak ortak projeleri ile gerçekleştireceğiz. Sloganımız belli İstanbul’da Ekrem İmamoğlu Karacasu’da Ekrem Velioğlu.” diye konuştu. 

“EN BÜYÜK DESTEKÇİMİZ BOLU BELEDİYESİ OLACAK” 

CHP Karacasu Belediye Başkan Adayı Ekrem Velioğlu ise, “Sayın Başkanım Tanju Özcan’a, İl Başkanımız Tahsin Mert Bey ve Merkez İlçe Başkanımız Çetin Uç Beyefendiye seçim çalışmalarımıza destek verdiği için teşekkür ederim. İnşallah 1 Nisan’dan sonra en büyük destekçim ve en büyük güvencem Bolu Belediyesi olacak. Beldemizin bütün sokaklarını çiçek bahçesine çevireceğiz. Başkanımızın sonsuz desteği var. Beldenin bütün sorunlarını el ele vererek çözeceğiz.” dedi.  

4 yorum yapılmış
  • vatanda
    14 Şubat 2024 • 13:06
    taşıma suyla değirmen dönmez
  • Yuksel14
    14 Şubat 2024 • 17:59
    saçma 3 km lik mesafede belediyemi olurmuş..küllü masraf bolu için..
  • smail
    15 Şubat 2024 • 00:59
    Vatandaş'a cevap taşınmayan su ile ne oldu 35 senedir. Neler değişti bizim gõremedigimiz neler var anlatında bilelim
  • Bolulu
    15 Şubat 2024 • 10:40
    Resme ve insani yönden kaliteye bakarsanız, Ekrem bey Başkanlığa daha çok yakışıyor. İnşallah Ekrem hoca, Karacasuyu küçük Davos yapar.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.