VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DEMİRKOL "SİZLER BANA FİKRET ABİNİN EMANETİSİNİZ"

18 Şubat 2024

..........................

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, Yığılcalılar Derneği ziyaretinde, Yığılcalıların kendisine merhum Fikret Çıracı’nın emaneti olduğunu söyledi ve “Ben o varmış gibi, sizin hassasiyetinizi koruyacağıma Fikret abi adına söz veriyorum.” dedi.  

31 Mart Yerel seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, Bolu Özel Turan KPSS Kursunda öğrenci ve öğretmenler ile bir araya gelirken, Tepecik ve Bahçelievler mahalle pazarlarında ise esnaf ve vatandaşlarla buluşup, projelerini anlattı ve sohbet etti.  Ressam Mehmet Yücetürk Sanat Merkezinde düzenlenen 100 Yıllık Miras Bengüboz Sergi açılışına katılan Demirkol sonrasında Yığılcalılar Derneğinde Bolu’da yaşayan Yığılcalılar ile görüştü. 

Konuşmasına misafirperverliklerinden ötürü Yığılcalılara teşekkür ederek başlayan Demirkol, “Benim için Yığılca’nın çocukluğumdan kalan özel bir yeri vardır. Çocukluğumda bir komşumuza sık sık gider gelirdik. Yolları sıkıntılıydı o zamanlar. Yığılca’nın benim gönlümdeki yeri ayrıdır. Güzel yemyeşil fındık tarlaları vardı. Uzun zamandır gitme fırsatım olmadı, seçimleri kazanınca otobüslere biner hep birlikte gideriz bir çayınızı içeriz.” diyerek anılarından bahsetti.  

“Projelerimizi Mart ayında açıklayacağız ve bu sorunları bitireceğiz” 

Projelerinin detaylarını Mart ayı başında açıklayacağı bilgisini veren Demirkol, “ 31 Mart seçimleri Bolumuz için, ülkemiz için hayırlara vesile olsun. Bu seçim sadece bir yerel seçim değil. Bolumuz içinde yerel seçim olmanın çok ötesinde. Biz 5 yıl içinde Bolumuzda belediyecilik hizmetleri anlamında çok bir yol kat edemedik. Bolumuz İstanbul-Ankara arasında 35 milyonluk nüfusun arasında, güzel bir coğrafi alanda Allah’ın bahşettiği güzellikleri içinde barındıran bir çok alanda ilerleyebilecek kapasiteye sahip bir il. Turizm derseniz doğal güzellikleri tabiat güzelliklerini Allah bahşetmiş. Zonguldak, Bursa, Ankara her yere yakın. Bir çok alanda ilerleme fırsatımız varken biz geriye doğru gidiyoruz. 5 Yıl içinde problemlerimiz daha da arttı. Belediyemiz ve kurumların iş birliği içerisinde Bolu’nun bir yere gelmesini arzu ediyoruz. Belediyemiz bu süreçte ulaşımı çözemedi, her birimiz için ulaşım ve otopark sıkıntısı var. Projelerimizi Mart ayında açıklayacağız ve bu sorunları bitireceğiz.” şeklinde konuştu.  

“Fikret abi adına söz veriyorum yeriniz bizim kalbimizde başka” 

Yığılcalıların, 2 Aralık’ta hayatını kaybeden Bolu Barosu üyesi ve Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Avukat Fikret Çıracı’nın kendisine emaneti olduğunu belirten Demirkol, “Kısa bir zaman önce kaybettiğimiz Fikret Çıracı abimize Allah’tan rahmet diliyorum. Kıymetli ailesine sabırlar diliyorum. Gerçekten güzel, kaliteli bir insandı. Rahmetli Fikret abinin Yığılca ile ilgili hassasiyetini bilen bir kardeşiniz olarak beni de bir Yığılcalı olarak kabul etmenizi istirham ediyorum. Allah nasip eder belediye başkanı olursak Yığılcalıları da Fikret abinin bana bir emaneti olarak göreceğimi ifade etmek istiyorum. Çünkü o hayatta olmuş olsaydı gerçekten bizim ortamımızda sizi savunur, korur, kollardı. Bu hassasiyeti görürdüm hep onda. Ben o varmış gibi sizin hassasiyetinizi koruyacağıma Fikret abi adına söz veriyorum. Bu noktada yeriniz bizim kalbimizde başka.” ifadelerini kullandı.  

“Sizin kontrolünüzde mahallenin tüm insanları için etüt merkezi olarak kütüphane olarak işlesin” 

Yığılcalılara her türlü desteği vereceklerinin altını çizen Demirkol, “Başkanımızla da devamlı istişare ediyoruz. Yığılca’da bir cenazemiz oluyor, toplu bir merasimimiz oluyor, belediyenin imkanları emrinizde başkanım. Burada bina ile ilgili yer sahipliği sıkıntısı var. Bu sıkıntıyı çözme irademiz var hep birlikte çözeceğiz. Gerekirse personel desteği sağlayalım ve burası sizin kontrolünüzde mahallenin tüm insanları için etüt merkezi olarak kütüphane olarak işlesin.  Bolu bizim, mahalle bizim ben aynı şeyi diğer hemşehri derneklerine de söylüyorum şu binanın bir dakika boş kalmaması lazım. Biz her türlü desteği veririz.” dedi. 

3 yorum yapılmış
  • GVEN
    18 Şubat 2024 • 14:38
    Gerçek başarıların en geçerli yolu doğruluk dur...Muhammed Emin Demirkol
  • Sorsana
    18 Şubat 2024 • 18:11
    GVEN demirkolu kendi personeli sağlık çalışanlarına bir sorsana?
  • Analizci
    20 Şubat 2024 • 01:57
    Kendi personeli eleştiriyorsa demek ki adam çok çalıştırmış doğru işler yapmış
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.