VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AKGÜL'DEN ÖZCAN'A SERT ELEŞTİRİ "5 YILDIR BOLULU VATANDAŞLARIMIZI OYALAMAKTAN BAŞKA BİR İŞ YAPMAMIŞTIR"

20 Şubat 2024

....................................

HABER: YASEMİN GÜLDEMİR

MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, TBMM’de yaptığı konuşmada Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın görevi süresi boyunca vatandaşları oyaladığı değerlendirmesinde bulunarak tepkiyle karşıladı. Akgül konuşmasında, Başkan Özcan için “5 yıldır Bolulu vatandaşlarımızı oyalamaktan başka bir iş yapmamıştır.” dedi.   

MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, bugün partisi̇nin haftalık olağan TBMM Grup Toplantısına katıldı. Akgül, TBMM kürsüsünde yaptığı konuşmada Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın görev süresince yaptıklarını sert bir dille eleştirdi. Akgül, Başkan Özcan’ın 5 yıldır Bolulu vatandaşları oyaladığını söyleyerek, tepkiyle karşıladı.  

“5 YILDIR BOLULU VATANDAŞLARIMIZI OYALAMAKTAN BAŞKA BİR İŞ YAPMAMIŞTIR” 

Başkan Özcan’ın 5 yıldır Bolulu vatandaşları oyalamaktan başka bir şey yapmadığını ifade eden Akgül, “5 yıldır Bolulu vatandaşlarımızı oyalamaktan başka bir iş yapmayan mevcut Bolu Belediye Başkanı, yatırım yapmak bir yana Bolu’nun parasıyla yapılan konserve fabrikasını satmış, emekçilerin alın terini ödememiş ve belediye bütçesini dahi gereğince yönetemeyip, belediyemizde satmadık arsa bırakmamıştır.” dedi.  

Özcan’ın, Belediye çalışanlarının tazminatını 6 ay sonra ödeyerek mağdur ettiğini söyleyen Milletvekili Akgül, “Belediye çalışanlarının tazminatlarını 6 ay sonra ödeyerek mağdur eden, mantar üreticilerimizin paralarını ödemeyen Bolu belediye başkanı bir taraftan göçmen sorunu diyerek demagoji yapmakta diğer taraftan belediye taşeronlarında yabancı sığınmacıları çalıştırmaktadır.” sözleriyle eleştiride bulundu.  

“BELEDİYE BAŞKANLIĞI DIŞINDA HER İŞLE UĞRAŞAN BAŞKAN” 

Başkan Özcan’ın belediye başkanlığı haricinde her işle uğraştığı değerlendirmesinde bulunan Akgül, “Belediye başkanlığı haricinde her işle uğraşan, Bolu’ya hizmet etmek yerine ulusal siyasetle uğraşan, genel başkan belirlemeye çalışan mevcut Bolu Belediye başkanı geçen günkü bir röportajında ‘3,5 yılda ancak belediye kadrolarını oluşturabildim. Farkındayım son bir yıldır hizmet etmeye çalışıyorum’ diyerek adeta Bolulu hemşerilerimizin aklıyla dalga geçmektedir. Bu açıklama ‘ben yöneticiliği beş yılda öğrendim, hizmet etmeyi de gelecek beş yılda ancak öğrenirim.’ demektir. Bolu’nun kaybedecek zamanı yoktur. Biz bir yıl içinde Bolu’da çığır açmayı planlıyoruz.” şeklinde değerlendirdi. 

4 yorum yapılmış
  • yuksel14
    20 Şubat 2024 • 17:23
    iso sende başladın sallayıp kötülemeye o kadarda değil azda olsa yaptı..yapmadı demek günah olur..sen toysun daha..harama ve iftiradan uzak dur..siyaset ve koltuk uğruna kendini günaha bulaştırma...uyma sen o kaşarlı şiyasetcilere....
  • Vatandas
    21 Şubat 2024 • 03:20
    Tanju başkan bize oy vermeyecekseniz Ak partiye değil Bizim İsmail"e oy verin dediği için sayende epey eleştirildi.Vekil olmanda başkanın desteği olduğunu unutma.Vefalı ol.Ne pldum delisi olma.Tanju başkan Bolu"yu seviyor,Bolu da O"nu seviyor.
  • Yavuz
    21 Şubat 2024 • 10:06
    Bırakın bu kayıkcı kavgasınıda ekonomiye düzeltin
  • Doktor
    21 Şubat 2024 • 11:02
    Vekil olmanda Tanju başkanın emeği var biliyorsun degilmi nereden geldiğini unutmuşa benziyorsun hatirlartir bu halk havaya girme
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.