VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

EKREM VELİOĞLU PROJELERİNİ TEK TEK AÇIKLADI "ZOR ANCAK İMKANSIZ DEĞİL"

23 Şubat 2024

............................

Karacasu CHP Belediye Başkan Adayı Ekrem Velioğlu, projelerini tek tek anlattı. Emekli Milli Eğitim Müdürü Ekrem Velioğlu, “Evet, önümüzde zor bir yol var dediğinizi duyar gibiyim. Zor ancak imkânsız değil… Sorun yaratan değil, çözüm üreten olacağız” dedi.

Karacasu Beldesi’nin Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen emekli Milli Eğitim Müdürü Ekrem Velioğlu, projelerini açıkladı. Seçime 36 gün gibi kısa bir süre kalmasına rağmen ilçe sokaklarında çalışmalarını aralıksız şekilde sürdüren Ekrem Velioğlu, vatandaşların sorun ve taleplerini yerinde dinliyor. Ekrem Velioğlu ve ekibi yapmış olduğu çalışmalar neticesinde projelerini hazırladı. Sıcak su kaynaklarıyla bilinen Karacasu Beldesi için Karacasu Şifa Beldesi Projesi (KARŞİFA) hazırlayan Velioğlu’nun projeleri şu şekilde: Karacasu Girişimci Kadınlar Projesi (KARKAD), Karacasu Gençlik Projesi (KARGENÇ), Karacasusporu Destekleme Projesi, Karacasu Sosyal Kent Projesi (KARSOSYAL), Karacasu Çocukları Projesi (KARÇOCUK), Karacasu Destekleme Projesi (KARDES).Proje tanıtımı yapmadan önce yolunun zorlu bir yol olduğunu dile getiren Ekrem Velioğlu, “Evet, önümüzde zor bir yol var dediğinizi duyar gibiyim. Zor ancak imkânsız değil… Beldemizdeki sorunlar birikmiş, ertelenmiş ve hatta göz ardı edilmiş olsa da birlikte çözeceğiz. Belde halkı teveccüh edip bizi göreve getirirse kazandığımız günün sonrasında teşekkür turlarına çıkacağız. Bu ziyaretlerde sizlerin tek tek görüş ve düşüncelerinizi alarak yapacağımız çalışmalara bunları dahil edeceğiz. Tüm belde halkına eşit mesafede olunacak, herkesin sorununu tek tek dinleyip çözüme kavuşturacağız. Ekibimizle günlük, haftalık, aylık ve yıllık hedefler belirleyip çalışmalarımızı buna göre planlayacağız. Sorun yaratan değil, çözüm üreten olacağız”dedi. 

İŞTE EKREM VELİOĞLU’NUN SIRASIYLA PROJELERİ:

KARACASU GİRİŞİMCİ KADINLAR PROJESİ (KARKAD)Beldemizin girişimci kadınlarının ev ekonomisine katkıda bulunmalarına destek olmak amacıyla meslek edindirme kursları düzenlenecek. Girişimci kadınlar için uygun bir yer tahsis edilecek. Beldemizin girişimci kadınlarının ürettiği el işi, el sanatları, yöresel yiyecekler gibi ürünlerinin Belediyemiz bünyesinde satışa sunulması için yer tahsis edilecek.  

 KARACASUSPORU DESTEKLEME PROJESİ

Karacasu Spor Kulübümüzün hedefi futbolseverlerimizin desteği ile bölgesel lig olacak. Futbol sahasının durumunu gözden geçirip sahayı kulübümüzün kullanımına açacağız.  

KARACASU ÇOCUKLARI PROJESİ (KARÇOCUK)

Çocuklarımızın ihtiyaçlarını da unutmadık. Beldemizdeki başarılı öğrencilerimizi ödüllendireceğiz. Çocuk parklarımızın sayısını artıracak, var olanların eksik ekipmanlarını tamamlayacağız. Ayrıca yılın belirlenen bir ayında sünnet çağındaki çocuklarımız için toplu sünnet organizasyonu yapacağız.  

EKREM VELİOĞLU KİMDİR?

Velioğlu ailesinin 6 erkek çocuğundan biri olan Ekrem Velioğlu, Bolu’nun Düzce ilçesinin Darıyeri Hasanbey köyünde doğdu. İlk öğrenimini doğduğu köyde, orta ve lise öğrenimini Bolu’da tamamladı. Yüksek tahsilini Gazi Eğitim Enstitüsü’nde yaptı. İdealist bir öğretmen olan Velioğlu, ilk görev yeri olan Kahramanmaraş’ta mesleğe adımını attı. Sırasıyla Diyarbakır, Zonguldak, Düzce-Gölyaka ile “il dışı” görevini tamamladı. Bolu merkezde Dodurga İlköğretim ve İmam-Hatip Lisesinde Beden Eğitimi derslerine girdi. Kısa bir dönem Bolu Turizm Otelcilik Meslek Lisesi ve Bolu Atatürk Lisesinde görev yaptı. Milli Eğitim Müdürlüğünde (okul içi beden eğitimi, spor, izcilik) şube müdürü, ardından Kıbrıscık Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaptı. Mesleğinin son yıllarını Karacasu İlköğretim Okulu’nda tamamladı. 2014 yılında emekli oldu. Bu görevlerini başarıyla ifa ederken takdir, teşekkür ve onur belgeleriyle taltif edildi.Evli ve iki çocuk babası olan Velioğlu gençlerin öğretmeni ve ağabeyi, büyüklerin kardeşi, Karacasu beldesinin çocuğu…İçinizden biri"

4 yorum yapılmış
  • Bolulu
    23 Şubat 2024 • 08:13
    Sayın hocamızdan, Karacasuyu, Bolunun sağlık turizm beldesi yapması için, teleferik, oteller ve turizm okulları açılması gibi projelerini bekliyoruz. Temennimiz Karacasu küçük bir Davos olsun. Başarılar.
  • IsmailTosunolu
    23 Şubat 2024 • 09:41
    Daha ne olsun. Cansın, yakışansın. Mevlam muvaffakiyetlef nasip etsin. İnşallah!
  • lhamiAltay
    23 Şubat 2024 • 14:16
    Başarılar diliyorum hocam.
  • ERGNZBAY
    24 Şubat 2024 • 02:24
    BENCE EKREM BEY BU İŞİN ÜSTESİNDEN GELİR, KARACASU VE BOLU DA SEVİLEN BİRİSİDİR BAŞARILAR DİLİYORUM İNŞALLAH HAYIRLI OLUR
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.