VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

EKREM VELİOĞLU "KESİNLİKLE KARACASU'YA HİZMET GELECEK"

8 Mart 2024

..........................................

Bolu’nun Karacasu beldesi Belediye Başkanlığına Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) aday olan eğitimci Ekrem Velioğlu, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile el ele verdiklerini ve Karacasu sevdasından vazgeçmeyeceğini söyledi. Velioğlu, “Karacasulu olmak her zaman ayrıcalıktır.” dedi.  

CHP Karacasu Belediye Başkan adayı Ekrem Velioğlu seçimlere çok az bir süre kala çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çalışmalarına devam ederken akıllarda kalan soruları içtenlikle yanıtlayan Ekrem Velioğlu, Karacasu sevdasının ay yıldızlı Türk bayrağı ile birleştiğini söyleyerek bu sevdadan vazgeçmeyeceğinin altını çizdi. Velioğlu, “Benim yaka rozetimde Türk bayrağı var, ay yıldızlı Türk bayrağı... Ben bunu ‘şu anda seçileyim sonra çıkarırım’ diye takmadım, bu benim yüreğime kazınmış, bu vatan sevgisi ve Karacasu aşkım da bayağımla birlikte bütünleşiyor. Ben bunun için adayım, herkese eşit mesafede herkese aynı derecede nabzım atacak, kalbimin atışı onlara göre olacak. Ben seçileyim ondan sonrası kolay gibi asla düşünmedim, düşünmüyorum.” dedi.  

 Şahsın benimsenmesi gerektiğini ve parti siyasetçiliği yapmadığını vurgulayan Velioğlu, “CHP bu ülkenin bir partisi, diğer partiler neyse bu da öyle bir parti. Halının altına süpürmek için söylemiyorum, şahsıma oy istiyorum. Bazı seçmenlerimiz CHP’yi değil beni düşünerek oy veriyor. Böyle düşünmeyen vatandaşlardan da ben şahsıma oy istiyorum. CHP’ye hiç oy vermemiş olabilir, biz geçmişte MHP’ye oy verdik. MHP adayını kazandırdık. Çünkü şahsa oy verdik. Şahsı benimsedik, MHP’nin 3 hilaline vermedik.” ifadelerini kullandı.  

 “BEN SUSARIM TECRÜBEM KONUŞUR”  

 Öte yandan, tecrübenin önemine değinen ve geçmişteki tecrübelerinden bahseden Velioğlu, “Bütün kişilik, o makamı doldurmak, diplomanın hakkını vermek ve bireysel yapı bir araya geldiğinde toplam kalite yönetimi adına bir güzel kişilik ortaya çıkar. O benim, ben diplomamla yola çıkmıyorum. Ben bazen susarım tecrübem konuşur. Tecrübem, birikimim var, bürokrasiyi biliyorum neyi söylemeyeceğimi hesap ediyorum. En çok bildiğim şey haddimdir. Her şeyi biliyorum demem, haddimi bilirim.” şeklinde konuştu.   

 “KESİNLİKLE KARACASU’YA HİZMET GELECEK”  

 Karacasu’ya hizmet geleceğini vurgulayan ve bunun için Tanju Özcan ile şimdiden el ele verdiklerini belirten Velioğlu, “Kesinlikle Karacasu’ya hizmet gelecek. Bolu merkeze bağlı tek belde Karacasu, Karacasulu olmak ayrıcalıktır diyorum her zaman. Bunu herkesin gönlünü almak için demiyorum. İnsanların bakış ve düşüncesinde yeri vardır. Teknik eleman anlamında Bolu Belediyesinin imkanlarını kullanmak mümkün. Parklarımızı tamir ederiz, boyarız. En önemlisi Tanju Özcan başkanımızın da söylediği gibi ‘Ekrem Ağabeyimizi destekleyin. Bizim ortak projelerimiz var. Karacasu üzerinde hayallerimiz var bunları hayata geçireceğiz.’ Beni açıkça destekliyor. Mevcut Tanju başkanın yeniden kazanacağını düşünerek, şimdiden el ele verdik zaten.  

Merkezi yönetimden bazı şeyleri talep etmek mümkün. İstemeyi bilmek lazım. Açık söylüyorum, ben Karacasu’yun dilencisi hizmetkarı olacağım. Elime kazma kürek ve projemi alıp ilk ve son kazmayı ben vuracağım. Bunu anlatmama gerek yok, Karacasu bunu biliyor. Avantajımız çok, biz bu konuda çok şanslı ve güçlüyüz.” diye konuştu. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.