VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI MERAL AKŞENER, BOLU'YU ZİYARET ETTİ

12 Mart 2024

...............................................................

Haber: Oğuzhan Eke – Aslı Akış

Bolu’ya gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Mansur Şen ile beraber esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bolu’yu ziyaret etti. Gölyüzü Mahallesi’nde, Tavil Mehmet Paşa Caddesi üzerinde esnaf ve vatandaşla sohbet eden Akşener’e, İYİ Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Mansur Şen eşlik etti. Akşener’i, kalabalık bir İYİ Partili grup karşıladı. 

Cadde üzerindeki esnafları tek tek ziyaret eden Akşener, vatandaşın sorun ve taleplerini dinledi. Belediye Başkan Adayı Şen için destek talebinde bulundu. Ziyareti sırasında, eski bir öğrencisi ile de karşılaştı

“İNSANLARLA İLETİŞİMİ, DÜRÜSTLÜĞÜ ETKİLEMİŞ”

Programının sonunda, Bolu ziyaretini değerlendiren Akşener, vatandaşın Mansur Şen’e gösterdiği ilgiye dikkat çekerek, “Bolu’da Mansur Başkanımıza yönelik bir teveccüh gördüm. Onun tutumu, daha evvel yaptığı hizmetler. Belediye başkan yardımcılığı yaptı bir dönemde. O dönemdeki tutumu, davranışları, insanlarla iletişimi, dürüstlüğü etkilemiş.  En fazla da dikkatimi çeken o oldu. Kadınlar, biz arabada da el sallayarak gezdik. Kadınların, ilgili alakası iyiydi ve başörtülü, başı açık, genç, orta yaşlı hanımların, kadınların ilgisi, alakası vardı. ­Esnafın yine, benden çok ona… Yani tanıyorlar, biliyorlar ve el salladılar” dedi.

“BOLULULARIN LEHİNE OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM”

Akşener, Bolu’da her partinin kendi adayıyla seçime girmesini olumlu bularak, “Başa baş bir yarış geçecek gibi görünüyor. Benim gözlemim o. Şimdi bu epeyce bir adayın çıkıp, birbiriyle yarışması Boluluların lehinedir. Bu kutuplaşma siyasetinin dışına çıkılmış Bolu’da ben ona memnun oldum. Çünkü hizmetler üzerinden mücadele ediliyor, hizmetler, projeler üzerinden rekabet ediliyor. Birbirini kötülemek amaçlı değil. Dolayısıyla o kutup ziyareti, ittifak siyasetiyle, başka şehirlere baktığınız zaman, iki yumruk arasına sıkışıp kalıyor insanlar. Bunun Boluluların lehine olduğunu düşünüyorum. Hayırlısı olsun. Gerçekten Bolu’ya iyi gelecek bir arkadaşımızdır. İnşallah Boluluların kalbine girmeyi başarabiliriz” ifadelerini kullandı.

 

Etiketler: bolubolu haber
1 yorum yapılmış
  • Vatandas
    13 Mart 2024 • 03:56
    Mansur Şen Yüksel Ceylan zamanında da belediye başkanlığına aday olmuş ve seçimi kaybetmişti.Zaten Meral hanım da Tanju başkanın seçimi kazanacağından şüphesi olmadığını bildiği için kuşkulu bir şekilde Mansur Şen"e yönelik "İnşallah Boluluların kalbine girmeyi başarabiliriz" ifadelerini kullanmışsa da eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağmazdı demek sözünü hatırlamış da olabilir.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.