VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BÜYÜK KURULTAY’A KATILAN DURAK, İFTARINI YİNE BOLULU HEMŞEHRİLERİYLE AÇTI

17 Mart 2024

..................................

Milliyetçi Hareket Partisi 14.Olağan Büyük Kurultayı gerçekleştirildi. Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirilen kurultaya katılan MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, iftar saatinde yine Bolu’ya gelerek Karaköy Mahallesi sakinleri ile orucunu açtı.  

Milliyetçi Hareket Partisi 14.Olağan Büyük Kurultayı yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi. 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan yerel seçim çalışmalarına kısa bir ara veren MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, parti teşkilatları ile birlikte Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştirilen 14.Olağan Büyük Kurultay’a katıldı. Kurultayın ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temennilerinde bulunan Durak “Milliyetçi Hareket Partisi 14. Olağan Büyük Kurultayımızı, Teşkilatlarımız, gönüldaşlarımız ve ülküdaşlarımızla büyük bir coşku içinde gerçekleştirdik. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin emrinde, ayırmadan, ayrışmadan Türkiye için canla başla mücadele etmeye devam edeceğiz.  Kurultayımızın ülkemize, milletimize ve tüm teşkilatlarımıza hayırlara vesile olmasını diliyoruz” dedi. 

İFTARINI YİNE BOLU’DA YAPTI 

Kurultayın ardından yeniden Bolu’ya dönen ve ayağının tozuyla çalışmalarına devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, iftarını Karaköy’de mahalle sakinleri ile birlikte yaptı. Karaköy mahallesi sakinlerinin ilgisi ile karşılaşan Durak “Mübarek ramazan ayında Allah tuttuğumuz oruçları kabul eylesin. Sizlerle bir arada olmak bizlere büyük mutluluk veriyor. Sizlerin bize olan ilgisini gördükçe çalışma azmimiz daha da artıyor. Sizlerden Allah razı olsun. Biz ayırmadan ayrışmadan canla başla Bolu için çalışacağız. Genç bir delikanlı kardeşiniz olarak gece gündüz demeden çalışıyorum çalışmaya da devam edeceğim. Biz ayırmadan ayrışmadan canla başla Bolu için çalışmaya geliyoruz. Bu düsturla bu yola çıktık ve 14 Mayıs seçimlerinin hemen ardından yeniden sahada çalışmalarımıza başladık. Hep sizlerle bir aradaydık. İl Başkanlığı görevini yürütürken kimin bizden bir talebi olduysa elimizden geldiği kadar bu talepleri geri çevirmedik. İnşallah 31 Mart’ta belediyeyi kazandıktan sonra Bolumuz için gecemizi gündüzümüze katacağız ve Bolumuzu çok daha güzel, çok daha yaşanabilir bir şehir haline getireceğiz” ifadelerini kullandı. 

 

 

3 yorum yapılmış
  • Mustafa
    17 Mart 2024 • 19:19
    Bu da İlhan Durak için büyük başarı GURUR DUYDUK BU HIZINDAN DOLAYI
  • Taner
    17 Mart 2024 • 20:11
    Ne yapacaktı birdahaki kurultaya kadar Ankaradamı bekleyecekti.Bir buçuk saatlik yol.
  • cemalpnarba
    19 Mart 2024 • 09:42
    Dikkat ettiniz mi?NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE'diyemeyenlerle bir olduğundan bu güne Bahçeli'nin ağzından artık ATATÜRK'ün o veciz sözleri çıkmıyor.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.