VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DURAK'TAN RAKİPLERİNE BOMBA SÖZLER "BİRİ BELEDİYENİN BÜTÇESİ, BİRİ BAKANLARIN DESTEĞİ"

18 Mart 2024

................................

31 Mart seçimlerine sayılı günler kala Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak; AK Parti adayı Muhammed Emin Demirkol’un Bolu’ya gelen bakanların desteği ile CHP adayı Tanju Özcan Bolu Belediyesi bütçesi ile seçime hazırlandığını ifade ederek, kendisinin halkın teveccühü ile sandığa gitmeye hazırlandığını açıkladı. 

31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimlere 13 gün kala tüm adaylar saha çalışmalarını sürdürüyor. Saha çalışmalarını sürdüren MHP Bolu Belediye başkan adayı İlhan Durak, diğer adayların çalışmalarını eleştirdi. Durak’ın, AK Parti adayı Muhammed. Emin Demirkol’un saha çalışmalarına dikkat çekerek, “Bolu’ya son 10 günlük süre içerisinde gelen bakanların sayısı bitmek bilmedi.” dedi.  

"BOLU SON ZAMANLARDA HİÇ GÖRMEDİĞİ KADAR BAKAN GÖRDÜ" 

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol’un sahada karşılık bulamayınca imdadına Bakanların yetiştiğini ifade eden Durak, “Muhammed Emin Demirkol destek olmak amacıyla birçok bakan Bolu’ya gelerek projeler açıkladı. Bakanların desteği ile seçim çalışmalarını yürütmeye çalışıyor.” ifadelerini kullandı. 

"ÖZCAN BELEDİYE BÜTÇESİ İLE ÇALIŞIYOR" 

Durak, mevcut Bolu Belediye Başkanı ve CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan ise seçim çalışmalarını belediye bütçesi ile sürdürdüğünü iddia etti. Belediye Bütçesi ile kurulan iftar çadırlarında iftarın Tanju Özcan tarafından verildiği algısı oluşturmak için yapıldığını belirten Durak, her yerde Tanju Özcan resimleri, çadırlarda hizmet veren belediye personellerinin üzerinde ille de sen yazılı kıyafetler olmasına dikkat çekti. 

"DURAK’IN DESTEKÇİSİ İSE VATANDAŞLAR" 

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak ise milliyetçi-ülkücü harekete gönül veren, inanmış insanlarla birlikte ve vatandaşların teveccühü ile seçim çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi. Durak, seçimler için çalışmalarına devam ediyor. 

5 yorum yapılmış
  • Nealaka
    18 Mart 2024 • 11:11
    Ne alakası var Tanju başkan. Gine başkan
  • Adalet
    18 Mart 2024 • 14:08
    Sayın İlhan Durak ne alaka sayın değerli müdürümüz Muhammet Emin Demirkol gereken desteği bulamadı bakanları davet etti boluya bir çakma milliyetçi yetmedi bir tane daha doğuyor sanki siyasi olarak konuşurken siyasi olarak konuşun sanki bakanlari Muhammet Emin Demirkol davet etmiş gibi algı yapmayın bakanlar gelse de gelmese de Muhammet Emin Demirkol halkın içinde
  • MehmetYlmaz
    19 Mart 2024 • 02:51
    Cumhur ittifakı olarak gelen bakanlar sizişn bakanlarınız olmuyormu bu nasıl açıklama Muhammet hoca her zaman halkın hastanın mağdurun yanındaydı.Siz neredeydiniz şimdi ortalarda dolaşııyorsunuz
  • Vatandas
    19 Mart 2024 • 05:09
    Bakanlar verdiği sözleri seçim kaybedilince unuturlar.Bolu"ya verdiği bu sözleri hatırlasalar da yukarı işaret ederler.Onlar yumurta tepesi bile kıramazlar.Zaten Ak parti MHP"yi yuttu.İkide bir Bizim İsmail bakana ilettim diyor.Bakan yukarı iletebiliyor mu?
  • cemalpnarba
    19 Mart 2024 • 09:35
    Bahçeli'nin son sözlerinden sonra MHP diye bir parti zımmen yoktur.Başbuğun mezarda kemiklerini sızlatıyorsunuz.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.