VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İLHAN DURAK: "BAKANLARIN VERDİĞİ SÖZLERİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ"

19 Mart 2024

..........................................

MHP'nin Bolu Belediye Başkan adayı İlhan Durak, bakanların Bolu'yu ziyaret edip sözler vermelerinin ardından, seçim sonrasında bu sözlerin takipçisi olacaklarını açıkladı. 

Bakanların Bolu'ya yaptığı ziyaretler ve verdikleri sözler kamuoyunda büyük bir ilgiyle takip ediliyordu. MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, bu süreci değerlendirerek önemli bir açıklamada bulundu. Durak, yaptığı açıklamada, bakanların Bolu'ya gelerek çeşitli projeler ve destekler hakkında söz verdiklerini belirtti. Ancak bu sözlerin seçim sonrasında unutulmaması ve takipçisi olunması gerektiğini vurguladı. "Bakanların Bolu'ya verdikleri sözlerin sadece seçim öncesinde değil, seçim sonrasında da takipçisi olacağız." diyen Durak, halkın beklentilerini karşılamak adına ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.  

Adaylık sürecinde Bolu halkının desteklerini isteyen İlhan Durak, bakanların vaat ettikleri projelerin hayata geçirilmesi için gerekli adımları atmaya hazır olduklarını dile getirdi. Bolu'nun kalkınması ve refah seviyesinin artması için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirten Durak, halkın desteğiyle birlikte Bolu'yu daha ileriye taşıyacaklarını söyledi. Öte yandan, İlhan Durak'ın bu açıklamalarıyla birlikte Bolu'da seçim atmosferi iyice ısınırken, bakanların Bolu'ya verdiği sözlerin takipçisi olunacağı yönündeki taahhütleri de dikkatle izleneceği belirtildi. 

4 yorum yapılmış
  • Taner
    19 Mart 2024 • 06:32
    Başkan senin projelerinden bir teki milletin aklına gelmiyor gezip duruyon teşkilatlardan kimse yanında değil bakanlar Cumhur ittifakının bakanları elbette takipçisi olunacak
  • Hakhukuk
    19 Mart 2024 • 10:09
    Muhammet Emin Demirkol bir söz verdimi kesinlikle yerine getirir örnek bir kamu kurumu temsilcisidir boluyu sağlık hizmetlerinde 45 lerden 5 lere getirdi inşallah belediye teşkilatını nasıl sağlıkta idari ve tıbbi kadroyu ayırdığı gibi belediye teşkilatını müdürlükleri liyakatli ve deneyimli olarak yerine getireceğinden hiç şüphemiz ve kuşkumuz yok
  • Raif
    19 Mart 2024 • 11:53
    Neden önceki yorumlara izin vermiyorsunuz.Belki buna verirsiniz haj
  • Bolulu14
    20 Mart 2024 • 09:30
    Başkan biraz da mevcut başkanımı eleştirsen verilmeyen tutulmayan sözleri projeleri degerlendirsen
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.