VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AKGÜL “HAYALLER KURANLARIN KORKULU RÜYASI HEMŞEHRİLERİMİZ OLACAK”

28 Mart 2024

....................................

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Milletvekili İsmail Akgül, 31 Mart seçimleriyle ilgili yaptığı açıklamada “2023 14 Mayıs seçimlerine bakarak hayaller kuranların korkulu rüyası hemşehrilerimiz olacak” dedi. 
Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Milletvekili İsmail Akgül, katıldığı bir canlı yayında 31 Mart seçimleri ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Akgül 2023 yılında gerçekleştirilen 14 Mayıs seçimlerine bakarak hayal kuranların, büyük hayal kırıklığına uğrayacaklarını belirtti. Milletvekili olarak, Bolu’nun evladı olarak sorumluluktan kaçmadıklarını ve kaçmayacaklarını vurgulayan Akgül “Biz aslında yükümüze yük istiyoruz. Milletvekilleri seçim süreci bittikten sonra genelde bürokrasi çalışmalarına döner, yerel seçimler ile alakalı olarak da saha da yok demesinler diye gelir gider. Biz ilk defa bir milletvekili belediyeyi kazanmak için bu kadar mücadele etti. Ben belediyeyi kazanmak için mücadele ediyorum. Neden çünkü biz bu işi hakkıyla yaparız. Yani biz sorumluluktan kaçmayız. Muhtarlarımızın bizden bir şey talep etmesinden memnun oluruz. Belediyenin dokunabileceği bir alanın bize iletilmesinden biz memnun oluruz. Biz şikayetlerden, taleplerden kaçmayız. O yüzden bugün her cenazede, her düğünde, her cemiyette biz varız. Niye, bize ulaşamayan vatandaşlar bize orada derdini söyler problemini çözeriz diye biz cemiyetlere katılmaya çalışıyoruz. Bizimle ilgili algı yapmaya çalıştılar, cenazeye veya düğünlerden başka neye katılıyor diye. İnsanlar iyi gününde kötü gününde vekilini, teşkilatlarını yanında görmek istiyor. Her baba yiğidin harcı değildir öyle her vekilin cenazeye düğüne gitmesi. Çünkü buralarda vekile talep ve istekler gelir. Bu talepleri bir süre karşılayamadığınızda size olumsuz olarak dönmeye başlar. Biz hamdolsun gelen taleplerin her birine karşılık verme içerisinde olduk. Çözülemeyecek bir şey de olsa konuyu detayıyla anlattık bizi mazur görün dedik. Biz bunun samimiyetini aşıladık, o yüzden bunun karşılığını da 31 Mart’ta verecekler bize.  Biz çünkü bu işin altından kalkabileceğimizi, bu iş için mücadele edebileceğimizi biliyoruz. Asla kimseye kulakları tıkamamış olmanın karşılığını alıyoruz. O yüzden 2023 14 Mayıs seçimlerine bakarak hayaller kuranların korkulu rüyası hemşehrilerimiz olacak” ifadelerini kullandı. 
 “SÖYLEDİKLERİMİZ BİRİLERİNİ MEMNUN ETMEYEBİLİR”
14 Mayıs seçimlerinde alınan yüzde 25’lik oy oranının 31 Mart seçimlerinde kat be kat artacağını vurgulayan Akgül sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Söylediklerimiz birilerini memnun etmeyebilir ama bizim İsmail’in samimiyetini biz vatandaşa hissetirebildik. Genelde ne olurdu, seçimler biter siyasiler ortadan kaybolurdu. Biz aynı samimiyeti katlayarak buraya kadar getirdik. O yüzden 31 Mart’ta, 14 Mayıs’ta alınan oyun kat be kat fazlasının alınacağı kanatindeyim. Çünkü insanlar bize şunu söylüyor. Biz sizi tanıyoduk biliyorduk ama oy vermedik. Vallahi pişman olduk. Keşke size oy verseydik. Bugün seçim olsa size oy veririz. Bizim seçim propagandamız da buydu, MHP’ye oy verenlere iyi ki dedirttireceğiz, vermeyenlere de keşke MHP’ye oy verseydik dedirteceğiz demiştik. Bugün sahada bunun karşılığını alıyoruz. Yüzde 25’lik oy alınmış, bugün seçim olduğunda muhakkak bu oyun artacağını biliyoruz. Çünkü biz insanlara dokunmaya devam ediyoruz, onlarla birlikte olmaya devam ediyoruz. Bu samimiyetin hakkını milletimiz bize verecek.”

4 yorum yapılmış
  • Melungeo14
    28 Mart 2024 • 12:15
    zaten sen yüksel geredede sevilmediği için gerede sayesinde çıktın..hiç umutlanma merkezde yemez...sokakta konuşulanlar hep tanju diyor...
  • Ersin
    28 Mart 2024 • 12:19
    Emanet oylar ortaya çıkacak isterseniz 31 Marttan sonra konuşun
  • Adalet
    29 Mart 2024 • 03:53
    Melunge 14 rumuzlu kardeş belli ki Tanju taraftarisin ateş bacayı sardı yarın kadınlar matinesi yapacakmış Tanju pazar günü de inşallah Bolu Halkı belediyeden git defol matinesi yapar halk
  • Semen
    29 Mart 2024 • 04:22
    31 Mart da, EMEKLİLER Size 1 NİSAN Şakası yapacaklar. Hayal mi, Rüyamı, Düş mü veya Gerçek mi Şaşıracaksınız. Gerçi ÜMİT Fakirin Ekmeğidir.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.