VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU ÖZCAN OYUNU KULLANDI "TÜM VATANDAŞLARIMIZI SANDIĞA DAVET EDİYORUM"

31 Mart 2024

........................................

Bolu Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) adayı Tanju Özcan Borazanlar İmam Hatip Lisesi’nde oyunu kullandı. 

Bolu Belediye Başkanı ve CHP’nin adayı Tanju Özcan Borazanlar İmam Hatip Lisesi’nde 1101 No’lu sandıkta oyunu kullandı. Eşi Meral Özcan ve oğlu Can Özcan ile birlikte oyunu kullanan Özcan, oyunu kullanmasının ardından yaptığı açıklamada “Aynı zamanda benim için karne bu. 5 yıllık çalışmalarımın notunu verecek vatandaşım. O anlamda tabi özel bir heyecan yazıyorum. Tabi ramazan olması sebebiyle muhtemelen şu ana kadar katılım düşük diğer seçimlere nazaran. Ben tüm vatandaşlarımızı sandığa davet ediyorum. Vatandaşlık görevini yapmaya davet ediyorum. Bolu için benimde söyleyecek bir sözüm var diyen herkesi vakit geçirmeksizin görevini yapmaya davet ediyorum.” dedi. 

3 yorum yapılmış
  • Emekli
    31 Mart 2024 • 04:04
    Oy kullanma bir vatandaşlık görevi ise haksız gelir dağılımı ve emekli maaşı sebebiyle OY KULLANMAMA hakkımı kullanıyorum. Bu seçim benim gibi emekliler için hiç bir önemi yok.
  • Adalet
    31 Mart 2024 • 12:25
    Tanju Özcan 5 yıllık karnende verdiğin vaatleri sözleri yerine getirdiğinmi ilk burdan başla kendini eğer ciddi isen kendini hesaba çekmeye 5 yılda show gırgır şamata Maskotluk soytarılık yaptın
  • Murat
    31 Mart 2024 • 20:18
    En büyük Başkan efsane Tanju Başkan. Helal olsun sana Köroğlunun torunu. YAŞASIN DEMOKRASİ
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.