VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SADECE YAYA VE BİSİKLETLERİN GİRDİĞİ CADDEDE SIKI DENETİM

16 Nisan 2024

................................................

Bolu’da yaya ve bisiklet harici girilmesi yasak olan İzzet Baysal Caddesi’nde polis ekipleri, kurallara uymayan onlarca motosiklet ve elektrikli motosiklet sürücüsüne göz açtırmadı. 
Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, İzzet Baysal Caddesi’nin 3 farklı noktasında şok uygulama yaptı. Yaya ve bisiklet harici girişin yasak olduğu İzzet Baysal Caddesi’ne giren motosiklet sürücülere 690 lira para cezası kesildi. Cadde üzerinde kurallara uyan motosiklet sürücüleri ise motosikletlerini stop ederek ellerinde taşıdı. Ekiplerin ilerleyen günlerde de kent genelinde önlemleri sıkılaştıracağı öğrenildi. 
Ekiplerin uygulamasına takılan elektrikli motosiklet sürücüsü Mehmet Aygün, “Kararı doğru buluyorum. Motosikletler girmemeli. Yayalar için tehlikeli. Çarpma riski var. Normalde bisiklet yolu burası” dedi. 

3 yorum yapılmış
  • Egitim
    16 Nisan 2024 • 09:44
    Bazı bisikletli çocuklar da çok dengesiz bisiklet kullanıyorlar bu duruma da bir çözüm üretilmeli.
  • Yalan
    17 Nisan 2024 • 00:21
    Gün içinde denetim çok çok az.. maksat denetim var desinler.
  • halk
    18 Nisan 2024 • 03:09
    geçen zamanda bi dayı bisikletle geliyor hasbelkader o an bisiklet yolunda bulunan ve telefonla konuşan bi kıza arkadan öyle bi çarptıki kız yere düştü telefonla demekki özel bişey konuşuyordu dayıya bişeyde diyemedi dayıda ne fren yaptı ne bişey göre göre çarptı bide '' burası bisiklet yolu bisikleeet'' diyor, yani bisiklet yolu diye tabir caizse kızı öldür bari, bile isteye çarptı çok açık, yani kural yada insanlık bummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.