VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TİŞAD KADIN KOLLARI'NDAN DEPREMZEDE ÇOCUKLAR İÇİN KARADENİZ GECESİ

20 Nisan 2024

..........................................................

TİŞAD Kadın Kolları Bolu’da Karadeniz kültürünü yaşatmak ve depremzedelere yardım etmek amacıyla "Karadeniz Gecesi" adıyla organizasyon düzenliyor. Kişi başı 500 TL olarak fiyatı belirlenen etkinlikten elde edilen gelirler, depremzede ailelerin çocuklarına gönderilecek.  

 Bolu’da TİŞAD Kadın Kolları tarafından “Karadeniz Gecesi” adı verilen etkinlik düzenlendi. 28 Nisan’da Soylu Otel’de gerçekleştirilecek olan etkinlikte, yöresel yemekler, horon ekibi, kemençe, Karadenizli yerel sanatçımız olacak. Karadeniz kültürü yaşatılacağı geceye Bolu Valisi Erkan Kılıç ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan katılım sağlayacak. 

Gecede Karadeniz’in yöresel yemekleri özel pişirilip ikram edilecek. Başta karalahana yemeği olmak üzere, Karadeniz düğünlerinin vazgeçilmezi etli keşkek ikramı ve mısır ekmeği, etli yahni de ikram listesinde olacak. 

TİŞAD Kadın Kolları tarafından organize edilen etkinliğin fiyatı kişi başı 500 TL olarak belirlendi.  Etkinlikten elde edilen gelirler, deprem bölgesinde ailesini kaybetmiş çocuklara ulaştırılacak. Gecede hem eğlenilirken hem de aynı zamanda bağış yapılarak, ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzanacak. 

İletişim için: 0546 868 6424 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.