VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KONYALIOĞLU, KANGREN OLAN NOKTALARIN REÇETESİNİ YAZDI

13 Eylül 2024

..............................................................

AK Parti Bolu Belediye Meclis Üyesi Selami Konyalıoğlu, trafik açısından kangren haline dönen bazı noktalara çözümler üretti. 

AK Parti  Bolu Belediye Meclis Üyesi Selami Konyalıoğlu, Bolu’nun trafik yüküne dikkat çekerek, trafiğin yükünü kaldırmayan 5 noktaya iki tip araç üst geçidi projesi sundu.  

KÖPRÜLÜ ARAÇ ÜST GEÇİDİNİ ÖNERDİ 

İlk olarak Mehmet Akif Bulvarı’nda Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’nın önünde kalan kavşağa dikkat çeken Konyalıoğlu, İzzet Baysal Bulvarı ile D-100 bağlantı yollarının kesiştiği bu noktaya köprülü araç üst geçidi yapılmasını önerdi. 

Yine Mudurnu kavşağı, Paşaköy Yolu BP benzin istasyonu önündeki kavşak, Kuvayi Milliye Bulvarı ve İzzet Baysal Bulvarı’nın birleştiği kavşak ile Mehmet Zekai Konrapa Bulvarı ile Şehitler Caddesi’nin birleştiği kavşakta sabah ve akşam saatlerinde yaşanan trafik yoğunluklarına dikkat çeken Konyalıoğlu, buralara tek gidiş tek gelişli araç üst geçitlerinin yapılmasıyla yaşanan yoğunluğun sona ereceğini söyledi. 
Önerileri hem kamuoyundan hem de Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan tarafından beğeni ile karşılanan Konyalıoğlu’nun önerdiği üst geçitler, Bolu Belediyesi’nin ilgili birimlerince proje bazında ön çalışma yapılmak için değerlendirilmeye alındı.

2 yorum yapılmış
  • brahimTAY
    13 Eylül 2024 • 05:59
    Esas önem arz eden noktalar Üniversite, Sanayi, Gölyüzü ve Organize Sanayi kavşakları. Keşke seçim öncesi vaatler gündeme alınarak esas kangren olan bu noktalara ilişkin bu gibi projeler yapılsa ve uygulansa. Bunlar dahi yapılmayacaksa eğer yerel yönetimin ve devletin ilgili kurumlarının Bolu'ya ve Bolulular'a garezi nedir?
  • nihat
    13 Eylül 2024 • 07:13
    Mudurnu yolu kavşağı için yazacağım; o kavşak alt üst geçit için uygun değil, yalnız yayaların yaya geçiş güzergahlarına camlı bariyerlerle yönlendirilmesi ve yayaların yaya geçitlerine karşı özendirilmesi ayrıca kampüsten gelen otobüslerin kavşağa gelmeden ilk ara yoldan siteler camii istikametinden kendi güzergahına yönlendirilmesi. trafik memurların düzenli kontrol yapmaları ve uyarıda bulunmaları gerekli ayrıca kavşak gece aydınlatmasına çok zayıf
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.