VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SON DAKİKADA 1 PUANI KAPTIK

21 Eylül 2024

..........................................

Amedspor-Boluspor karşılaşması Diyarbakır’da oynandı. Maç 1-1 beraberlik ile son buldu.

 TFF 1. Lig’in 6. Haftasında Amedspor sahasında Boluspor’u ağırlıyor. Saat 19:00’da başlayan maça Süper Lig’te bu akşam oynandı.

Amedspor sahaya Nurullah, Murat Uçar, Mehmet Yeşil, N'koulou, Alberk Koç, Cassubie, Oktay Aydın, Lourenço, Max Gradel, Adama Traore ve Yakal Taylan ilk 11'i çıktı.

Amedspor'un oyun üstünlüğüyle biten ilk yarıda gol olmadı.

Maçın ikinci yarsında duran top şansı kazanan Amedspor, ceza sahasında yapılan orta sonucu topa yükselen Max Gradel, 65. dakikada yeşil kırmızılıları 1-0 öne geçirdi.

Maçın ilerleyen dakikalarında 2. gol için ataklarını sıkılaştıran Amedspor, Adama Traore ile önemli bir gol pozisyonu kaçırdı.

Maçın son anlarında ataklarını sıkılaştıran Boluspor, 90+5. dakika Anıl Koç'un kafa golüyle maç 1-1'lik eşitlik ile sona. (SPOR SERVİSİ)

Etiketler: boluboluspor
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.