İSMAİL AKGÜL MHP'DEN İSTİFA ETTİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu Milletvekili İsmail Akgül, partisinden istifa etti.
MHP Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, aralarında Bolu Milletvekili İsmail Akgül'ün de bulunduğu 3 milletvekilinin istifasının istendiğini duyurdu. Parti tarafından istenen istifa dilekçelerini hazırlayan milletvekillerinin istifaları kabul edildi.
İSTİFAYI SEMİH YALÇIN DUYURDU
MHP Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili Semih Yalçın yaptığı açıklamada, "Parti içinde devam eden bir inceleme mucibince Isparta Milletvekilimiz Hasan Basri Sönmez’in, Bolu Milletvekili İsmail Akgül’ün ve Kilis Milletvekili Mustafa Demir’in istifaları istenmiş, müteakiben de istifa dilekçeleri kabul edilmiştir. Kamuoyunun bilgisine arz olunur…" ifadelerini kullandı.
3 milletvekilinin de istifa nedenleri öğrenilemedi.
6 yorum yapılmış
-
Bayandan
20 Kasım 2024 • 12:23
Çok üzüldü yahu varmiydi zaten ne id yapardı bu zat ah yazık ne iş yapacak simdi.
-
Melungeo14
20 Kasım 2024 • 12:32
istifa ettirilmiş sebeb ne ki....daha iyi....
-
eitimci
20 Kasım 2024 • 12:34
Ne oldu sizin İsmaile hadi sahip çıkın bizim ismaile hadi.
-
Vaykivay
20 Kasım 2024 • 12:54
Parti içi inceleme ne ise saklanmasın halk bilsin kime neye oy verdiğini.Bahçrlinin vardır bir oyunu akp ile.Bir disiplin sonucu ise bunu da halk bilmeli.Zaten MHP diye bir şey kalmadı akp hizmetkârı oldu da bu işin sonu nereye çıkacak o merak konusu neden istifa ettirildiler?
-
vatanda
20 Kasım 2024 • 16:25
ALTIN çocuk İSMAİL
-
Tarafsz
23 Kasım 2024 • 08:58
Aynen parti diye birşey kalmadı MHP akpnin hizmetkarı, chp hdp nin uşağı, diğer z.bidi partilerde amerika,ingiltere,İsrailin kuklası olmuş.türkiyede yaşıyorsak acaba hangi partilerde daha çok sıkıntılı.
Hizmetkar olan mı?
Uşak olan mı?
Kukla olanlar mı?