VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

EMEKÇİ KADINLARIN SOĞUK HAVADA ZORLU MESAİSİ

2 Aralık 2024

...................................................

Bolu'da hava sıcaklıklarının eksi derecelere düştüğü günlerde emekçi kadınlar, soğuk havaya rağmen güzelleştirme çalışmalarını sürdürüyor. Kadınlar, soğuktan korunmak için teneke içinde yaktıkları ateşle ısınıyor.

Bolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı olarak çalışan kadınlar, sabahın erken saatlerinde mesaiye başlıyor. Yol kenarlarında ve parklarda güzelleştirme çalışmaları yürüten kadınlar, zorlu hava şartlarına rağmen özveriyle görevlerini yerine getiriyor. Soğuk havada zorlu mesai yapan emekçi kadınlar, teneke içerisinde yaktıkları ateşle ısınma ihtiyaçlarını karşılıyor.
Özveriyle çalıştıklarını söyleyen Selma Taşdemir, "Her işi olduğu gibi bizim işin de zorluğu var ama severek yapıyoruz. Isınmak için de ateş yaktık" dedi.
İşini severek yapan personellerden Havva Acar, "10 senelik işçi olduğumuz soğuk havaya alışkınız" diye konuştu.
Yaptığı işten keyif aldığını dile getiren Muradiye Toksal ise "Park ve bahçelerin neşesiyim. Tanju Başkanımı da çok seviyorum. Allah onu bizim başımızdan eksik etmesin. Soğuk havada üşüyoruz tabii ama işimizi de yapmak zorundayız. Bizim başkanımızın sevgisi bizi ısıtıyor" dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.