VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA ANAOKULUNDA YANGIN....

28 Şubat 2025

...........................

Bolu'nun Sağlık Mahallesi’nde bir anaokulunun oyuncak deposunda yangın çıktı. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Edinilen bilgiye göre, yangın, saat 17.00 sıralarında Sağlık Mahallesi Poyraz Sokak'ta bulunan Şerife Bacı Anaokulunda meydana geldi.

Oyuncakların bulunduğu depoda elektrik kablosundan kaynaklı kıvılcım çıktı. Çıkan kıvılcımlar oyuncak deposunda yangına sebep oldu. Durumu fark eden yetkililer olayı 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Okulun çıkış saati olması sebebiyle içeride bulunan az sayıda öğrenci tahliye edildi. İtfaiyenin hızlı müdahalesiyle yangın büyümeden söndürüldü. Yangın nedeniyle çok sayıda oyuncak hasar gördü.

Yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlatıldı.

  • BOLU'DA ANAOKULUNDA YANGIN....
  • BOLU'DA ANAOKULUNDA YANGIN....
  • BOLU'DA ANAOKULUNDA YANGIN....
  • BOLU'DA ANAOKULUNDA YANGIN....
  • BOLU'DA ANAOKULUNDA YANGIN....
3 yorum yapılmış
  • Serpil
    28 Şubat 2025 • 13:38
    Sigarayı oyuncakların bulunacağı yerde içeceğinize dışarıda içseydiniz. O okulun müdürü yardımcısı rehber öğretmeni hepsi sorumsuz ve sorumsuzluğun sonucu budur işte.
  • Bolulu
    1 Mart 2025 • 13:47
    Sigara izmariti atıp yangın çıkarmak da nasıl bir acımasızlık!
  • Veli
    3 Mart 2025 • 02:34
    Haberde sigara dememiş sigarayı nerden çıkardınız. Benimde oğlum o okulda herhangi bir sorumsuzluk olduğunu düşünmüyorum. Okulu pazartesiye hazırlamak için haftasonu oruclu oruçlu öğretmenler idare temizlik yaptı. Mübarek günlerde iftira atmaya da utanmıyorsunuz
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.