
| 5 Mart 2025 |

Kartalkaya Grand Otel'de çıkan yangın sonucu 78 kişinin hayatını kaybetmesinin ardından Ergül Ailesi'ne ait diğer turizm tesisi Gazelle Otel'in, Ramazan Bayramından önce açılacağı yönündeki iddialar Bolu gündemine bomba gibi düşmüştü. Özgür Bolu Gazetesi Editörü Bülent Velioğlu’nun ulaştığı bilgilere göre, Gazelle’nin 2 katının kaçak olduğu ve bu nedenle iskan ruhsatının iptal edildiği öğrenildi.
Grand Kartal Otel yangınından sağ çıkmayı başaran fakat yangında kardeşi Özüm Karataşlı'yı kaybeden Müge Karataşlı, Fatih Altaylı'nın Youtube kanalındaki programına geçtiğimiz ay konuk oldu. Müge Karataşlı programda, kapatılan Gazelle Otel'in yeniden açılacağına dair duyum aldıklarını belirterek isyan etti. Karataşlı, Fatih Altaylı'ya yaptığı açıklamada, “Kapatılan Gazelle Otel'in bayram öncesi açılması planlandığı geldi kulağımıza. Böyle bir ihtimalin olmasına inanamadık gerçekten. Böyle bir durum olmaz diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
Ramazan Bayramı öncesinde hiçbir şey yaşanmamış gibi para kazanma hırsıyla Gazelle Oteli tekrar faaliyete açma hayaline Bolu Valiliği’nden kapı gibi engel geldi. Ekipler tarafından yapılan denetimler sonucunda Gazelle Otel’in son 2 katının kaçak olduğu bu nedenle iskan ruhsatının iptal edildiği öğrenildi. Özgür Bolu Gazetesi Editörü Bülent Velioğlu’nun ulaştığı bilgilere göre Gazelle’nin tekrar faaliyete geçemeyeceği öğrenildi.