
| 22 Mart 2025 |

‘Bolu’da sadece bin kişi bana istifa diye sokağa çıksın ederim’ diye açıklamada bulunan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, “Sanki sözler kum saatinde eriyormuş gibi; her iki durumda da netlik yok!” dedi.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) yönelik başlatılan soruşturma kapsamında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu gözaltına alınmasını protesto etmek için Saraçhane Meydanında toplanan CHP'liler ve vatandaşlara destek vermek için İstanbul'a giden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan; hem burada gördüklerini anlatırken hem de kendisiyle ilgili iddialı bir çıkış yaptı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a kendisi için Bolu'da bin kişinin sokaklara çıkıp istifasını istemesi durumunda hiç tereddüt etmeden istifa edeceği iddiasında bulunan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Sayın Erdoğan, sizin gibi ben de seçildim! Ama Bolu’da sadece bin kişi bana istifa diye sokağa çıksın ederim. Anamızdan koltukla doğmadık” diye konuştu.
“YENİ YALAN LOADİNG”
Tanju Özcan’ın eski açıklamalarının yer aldığı bir videoyu ‘Yeni Yalan Loading’ başlığıya paylaşan AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, “Geçen sefer ‘Erdoğan 2023’te kazanırsa aday olmayacağım’ dedin, şimdi ise ‘1000 kişi sokağa çıkarsa istifa edeceğim’ diyorsun. Sanki sözler kum saatinde eriyormuş gibi; her iki durumda da netlik yok!“ dedi.