VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZGÜR ÖZEL BOLU'DAN SESLENDİ....

5 Ekim 2025

....................................................

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Bolu Belediyesi’nin 100’üncü Yıl Cumhuriyet Parkı tanıtımı ile Taziye Evi ve Hizmet Binası açılışına katıldı. İktidara sert sözlerle yüklenen Özel, “İnsanları tek bir delil bile olmadan 200 gündür içeride tutuyorlar. İftirayla, yalanla, haysiyet cellatlığıyla iktidarınızı koruyamazsınız” dedi.

Partisinin iki gün süren Abant kampının ardından Bolu’daki törenlerde konuşan Özel, “Türkiye’nin yoksulluk, işsizlik ve umutsuzluk gibi kalıcı sorunlarına çözüm üretecek yeni programı hazırladık. CHP adım adım iktidara yürüyor” ifadelerini kullandı.

CHP’li belediyelere yönelik baskılara değinen Özel, “İktidar, Sayıştay raporlarını değil, yargı kollarını kullanarak belediye başkanlarımızı hedef alıyor. Kimin suçlanacağına önceden karar veriyorlar. Bu iftira düzenine boyun eğmeyeceğiz” diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve diğer tutuklu belediye başkanlarına sahip çıkan Özel, “Tek bir kanıt olmadan insanları hapse atıyorlar. Bu ülkede masumiyet karinesi diye bir şey kalmadı” sözleriyle tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a da çağrıda bulunan Özel, “Hazırım diyorsa, yarın akşam TRT’de karşıma çıksın. O yargı kolları başkanını savunsun, ben de nasıl iftira atıldığını anlatayım” dedi.

Özel konuşmasını, “Bu iktidar sandıkta değişecek. Türkiye’de bütün mazlumların, mağdurların ve emekçilerin yüzü gülecek. Daha çok kazanacağız, adil paylaşacağız, hep birlikte başaracağız” sözleriyle tamamladı.

4 yorum yapılmış
  • Galfa
    5 Ekim 2025 • 15:06
    Ülkeni şikayet et, togg u kötüle askere saldır polise saldır, hırsızı savun, seni gidi Komik şey,
  • BOLULU
    5 Ekim 2025 • 17:38
    Senin çapı reis e yetmez özgür efendiiiiiiiiiii
  • bolulu
    6 Ekim 2025 • 14:51
    Herkes kendi sikletinde güreşsin. ÜÇÜNCÜ LİG C KLASMANINDAKİ BİRİNİN CÜRRETİ CESARETİNE BAK HELE
  • yuva
    6 Ekim 2025 • 14:52
    NİYE MİTİNGLERİNDE ATATÜRK POSTERİ YOK.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.