VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Vekillerden numara verme yarışı

7 Aralık 2011

Gerede'de bir işyeri açılışına katılan CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan ile AK Parti Bolu Milletvekili ...

Gerede'de bir işyeri açılışına katılan CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan ile AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü arasında cep telefonu verme yarışı yaşandı. Açılışa katılan vatandaşlara cep telefon numarasını veren Özcan'dan sonra Fehmi Küpçü'de vatandaşlara cep telefonu numarasını verdi.

Tanju Özcan, yeni işyerinin hayırlı olmasını dileyerek, bu vesileyle Geredelilerle birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu vurguladı. CHP'li Tanju Özcan, konuşmasında telefon numarasını da vererek; “Geredeli hemşerilerim olarak beni yeterince tanımıyorsunuz. Bu süre içerisinde daha sık geleceğiz, daha sık görüşeceğiz. Şunu bilmenizi istiyorum. Ankara'da bir öz kardeşinizi arar gibi beni de arayabilirsiniz. Telefon numaram 0532 316 51 82 aramaktan çekinmeyin. Ankara'ya sadece işiniz düştüğünde değil, seçip Ankara'ya gönderdiğiniz milletvekillerinizi beni, Fehmi bey ve Ali beyi; Ankara'da ne yapıyorlar diye bir bakmaya gelin. Yemeğimizi yiyin, çayımızı için, biz bundan çok mutlu oluruz. Ben hepinizi saygı ile selamlıyorum.” diye konuştu. 

Ak Partili Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü’de, işyerinin Gerede'ye katkı vermesini dilediklerini belirtirken, Özcan'a da göndermelerde bulundu; “Sayın meslektaşım değerli milletvekilim Tanju Bey’in de söylediği gibi bizler Ankara'da neler yapıyoruz? Aslında biz Ankara'da neler yaptığımızın cevabını bu 4 yıl içerisinde göreceğiz.” dedi. 

Telefon modasına uyarak, Küpçü’de cep telefon numarasını vermek isterken hızlı yaptığı telaffuzu sonrasında CHP'li Özcan'ın şaka yollu; “Vekilim hızlı söylediniz not alamadılar.” uyarsısı ile karşılaşınca “Numara benim büroda yazdığı için problem yok.” cevabını verdi.  Küpçü, şöyle devam etti; “Bizler de inşallah bir kardeşiniz, bu bölgenin bir evladı olarak samimi bir niyetle emin olun sabahlara kadar memleketimiz için çalışıyoruz. Ben cep telefonumu vermeyeceğim, çünkü zaten biliyorsunuz ama yine de vereyim. 0532 710 90 61. Saat mefhumu olmaksın telefonum emrinize amade. İnşallah bu 4 yılın neticesinde biz de o adalet ve demokrasi yürüyüşüne zaten hep taraf olmuştuk. Ak Parti'yi en önce anlamış ve analiz etmiş bu Adalet ve Kalkınma Partisine emek veren siz değerli Gerede halkına inşallah hizmet etme noktasında bu mücadeleyi hep birlikte vereceğiz.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.