VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Emre Kılınç'a yazık oluyor

17 Aralık 2011

Boluspor’un son zamanlarda en gözde oyuncularının başında gelen ve önümüzdeki yıllarda Süper Lig takımlarında oynamasına ...

Boluspor’un son zamanlarda en gözde oyuncularının başında gelen ve önümüzdeki yıllarda Süper Lig takımlarında oynamasına kesin gözüyle bakılan 17 yaşındaki Emre Kılınç, Boluspor’da alt yapı hocaları arasında yaşanan rekabetin kurbanı mı oluyor?

EMRE GÖZDEN ÇIKARTILDI

17 yaşındaki sol ayak Emre Kılınç, Boluspor antrenmanlarında göz doldururken, Cihat Arslan’dan sonra takımın başına getirilen, Alt Yapı Koordinatörü Osman Nuri Işıkal, yardımcılığına ise A2 Takımı Antrenörü Hakkı Öztabağ tarafından Emre Kılınç’ı ilk antrenmanda gözden çıkarmışa benziyor. İddiaya göre, geçen sezon zaman zaman A2 takımında oynatılan Emre Kılınç ile bazı hocalar arasında sorun yaşandığı da kamuoyuna sızmıştı. 

KAZIM KIRCI MORAL VERDİ

Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarında A2 takımından farklı oyuncular antrenmana çıktı. 4 oyuncu 2 günde yapılan antrenmanlarda A takımla birlikte çalıştırılırken, Emre’nin çift kale maçlarda dışarıda bırakılması gazeteciler arasında tartışma konusu oldu. Morali bozuk olduğu gözlerden kaçmayan Emre Kılınç’a Boluspor Genel Menajeri Kazım Kırcı moral verdi. Emre’nin çalışmalarda neden geri plana itildiğine ise bir anlam verilemedi.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.