VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İçişleri Bakanı fena patladı!

20 Aralık 2011

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ile ilgili sürekli önüne şikâyet ...

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ile ilgili sürekli önüne şikâyet dosyası getirilmesine sert tepki gösterdi. Şahin, “Bırakın bu işleri. Alaaddin Yılmaz’ın yaptığı hizmetleri biz buradan takip ediyoruz ve başarılı buluyoruz. Saçma sapan dosyalarla önüme gelmeyin” diyerek koltuğunun altına dosya koyarak Ankara’ya giden anti Alaaddin Yılmazcılara tepki gösterdi.   

 BU İNSANLAR PARTİ İÇİNDEN Mİ?

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ile ilgili hem AK Parti içinden hem de dışından gazete kupürlerini toplayarak parti genel merkezine şikâyet etmek moda oldu. Yılmaz’la ilgili olarak yerel basında çıkan olumsuz haberler düzenli bir şekilde kesilerek dosyalanıyor. İddiaya göre, bunu yapanlarda bir dönem omuz omuza çalıştığı veya belirli makamlara getirdiği partili arkadaşları. Parti dışından daha çok partinin içinden bir kesim bu durumu alışkanlık haline getirdi. 

 SERT TEPKİ GÖSTERDİ

 Geçtiğimiz günlerde yine böyle bir durum yaşandı. Bolu Belediye Başkanı ile ilgili dosyayı koltuğunun altına alan bazı AK Partililer, soluğu İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’in yanında aldı. Bakana, Alaaddin Yılmaz’ı şikâyet etmeye başladılar ki, Şahin bir anda parladı. Kamuoyunda renkli kişiliği ve dobra dobra konuşması ile tanınan Bakan Şahin, “Bırakın kardeşim bu işleri. Biz Alaaddin Yılmaz’ın ne hizmetler yaptığını buradan takip ediyoruz. O bizim belediye başkanımız. Hizmetlerine destek olun” deyince içinde gazete kupürlerinin olduğu dosyayı alan partililer odadan ayrıldılar.  

3 yorum yapılmış
  • ERDAL ÜZEN
    20 Aralık 2011 • 13:00
    MEYVE VEREN AGAÇ TAŞLANIR.
  • bolu için
    20 Aralık 2011 • 13:00
    bu haberi alaaddin yılmaz yazsaydı bundan daha iyi yazamazdı
  • fatih kahruman
    20 Aralık 2011 • 13:00
    bu habere istinaden yazmıyorum.ama bu habere paralel olarak... Alışmış bizim vatandaşımız günlük değerlendirmeye... Bilmiyorlar ki yerin altına yapılan yatırım ilerisi için derin yaraların açılmasını önler.. Yürü başkan sen özne olan boluya hizmete devam et Allah yolunu açık etsin. 1- Gölcüğü de aldınız-teleferik için inşallah yolunuz açıldı 2-Askeri gazino ve Lojmanları kaldırıp Üniversitenin tramvay durağı olsun o alan... Başarılar...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.