VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"Kendime, takımıma ve Boluspor camiasına güveniyorum"

2 Ocak 2012

Boluspor teknik direktörü Özcan Kızıltan ligin ikinci yarısında taraftarların desteği ile hedefi yakalamak istediklerini belirtti.  Kızıltan, ...

Boluspor teknik direktörü Özcan Kızıltan ligin ikinci yarısında taraftarların desteği ile hedefi yakalamak istediklerini belirtti.  Kızıltan, bu ligi iyi tanıdığını ve Boluspor’un da hedeflerini bildiğini belirterek “Kısa süre olmasına rağmen oyuncularımdan çok memnunum. Tüm oyuncularımın hedefe yönelik düşüncelerinden lig için umutlanıyorum. Kaliteli bir oyuncu kadrosuna sahibiz. Boluspor camiasının beklentilerini hepimiz biliyoruz. Boluspor’a layık bir takım olmak istiyoruz” dedi.

Kızıltan, ligin ikinci yarısının da oldukça zor geçeceğinin bilincinde olduklarını da belirterek “Ligin ikinci yarısında çok zor ve telafisi olmayan karşılamalar oynayacağız. Boluspor taraftarları şimdiye kadar hep takımlarının yanında oldular. Biz ligin ikinci yarısında da taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz. Camia olarak bütünleşirsek koyulan hedefe daha kolay ulaşacağımıza inanıyorum. Kulübüme, kendime, takımıma ve Boluspor camiasına güveniyorum” diye konuştu. Kızıltan, 2012 yılının da tüm Boluspor camiasına başarılar getirmesini de diledi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.