VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Gül'e çok özel hediye

5 Ocak 2012

Üniversite yıllarından tanışan ve Adalet ve Kalkınma Partisinin kuruluşunda birlikte yer alarak dostlukları bugünlere kadar ...

Üniversite yıllarından tanışan ve Adalet ve Kalkınma Partisinin kuruluşunda birlikte yer alarak dostlukları bugünlere kadar gelen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın samimiyeti Gül'ün Bolu ziyaretinde bir kez daha gözler önüne serildi. Başkan Aladdin Yılmaz gün boyunca   Cumhurbaşkan'ı Gül'e eşlik ederken Gül'ün belediye ziyaretinde verdiği çok özel hediye ikiliyi eski günlerine götürdü. 

Belediye Başkanlığı Makamında Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz tarafından 1989 yılında Bursa’da çekilen ve fotpğrafta Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın da yer aldığı nostalji fotoğraf iki eski dostu yine o günlere götürdü.  Resimdekilerin tek tek ismini söyleyen Cumhurbaşkanı Gül "Bu fotoğraf beni eskilere götürdü. 22 yıl olmuş. Başkan Yılmaz'a teşekkür ediyorum" dedi. Cumhurbaşkanı Gül'e fotoğraf ile birlikte Bolu yöresine ait çeşitli hediyeler takdim edildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.