VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Hazırlık kampına mağlubiyetle veda ettik

5 Ocak 2012

Antalya Belek'te ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Boluspor kamp programı çerçevesinde ikinci hazırlık maçını dün Konya ...

Antalya Belek'te ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Boluspor kamp programı çerçevesinde ikinci hazırlık maçını dün Konya Torku Şekerspor ile oynadı. Sahaya 6 oyuncusundan yoksun çıkan ekibimiz Boluspor rakibine 1-0 mağlup oldu. 

Saat 15.00 da başlayan maçta ilk yarı takımımız sahaya Eser-Sercan-Veli-Cemil-Hakan-Emre Toraman-Erman-Onur Türk-Emre Kılınç-Ferhat-Fatih on biri ile çıktı.İlk yarı  0-0 berabere tamamlandı.

İkinci yarı ise oyuna Veli’nin yerine Gençer girerken Emre Kılınç’ın yerine de Orhun girdi.Oyunun ilerleyen dakikalarında da Onur Türk’ün yerine Vedat oyuna girdi. 90 dakika sonunda maç 1-0 Konya Torku Şekerspor üstünlüğü ile tamamlandı. 

Belek Otel sahasından oynanan karşılaşmayı Başkan Necip Çarıkçı ile bazı yöneticilerde  izledi. Sahaya 6 oyucusundan yoksun çıkan ekibimiz Boluspor, rakibi Konya Torku Şekerspor’a 1-0 mağlup oldu. Maçta grip olan ve sakatlıkları bulunan Veysel, Onur Bektaş, Caner, Oltan, Alp ve Landry forma giymedi. 

Antalya kampı yarın yapılacak tek çalışma ile sona erecek. Kırmızı beyazlılar pazar günü tesislerde kupa maçı için toplanacak. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.