VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"Tanju Özcan provoke ediyor"

9 Ocak 2012

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’ın Gerede’de eylem yapan deri işçilerine destek olması AK Parti Milletvekili Fehmi ...

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’ın Gerede’de eylem yapan deri işçilerine destek olması AK Parti Milletvekili Fehmi Küpçü’yü rahatsız etti. Küpçü, Özcan’ı olayları provoke etmekle suçladı.

AK Parti Milletvekili Fehmi Küpçü, “Tanju Özcan’ın Gerede’de işçilere ‘Destek olmak için geldim’ dediğinde işçiler ile işveren arasında anlaşma sağlanmıştı. Ben olayın gerçekleştiği gün işçiler ve temsilcileri ile saatlerce görüştüm. Tek derdim işçilerin haklarını korumak olduğunu ancak bu işin farklı yerlere gittiğini ifade ettim. Bu işin içinde sol sendikaların olduğunu söyledim. Olay akşamı ise 500 işçiyi halı sahada topladım ve onlarla da görüştüm” dedi.

“Gerede’ye zarar veriyor”

Fehmi Küpçü, “Bir milletvekilinin işi, işçilerin haklarını korumaktır. Tanju Özcan işçilere ‘size destek olmak için geldim’ diyor ama yaşanan gelişmelerden haberi bile yok. Aksine işçilere ve Gerede’ye zarar verecek davranışlarda bulundu” diye konuştu.

“Bu bölgenin evladıyım”

İşçileri provokasyonlara gelmemesi yönünde uyardığını vurgulayan Fehmi Küpçü, “Ben bu bölgenin evladıyım. Bu salondan kim beni aradı da ben sorunlarınıza çözüm aramadım diye işçilere seslendim. İşçi de yaşanan gelişmeler sonrası ne isteyip ne istemediğini tam olarak bilmiyor. İşçilere yaşanan süreci yakinen takip ettiğimi söyledim ve kardeşlik hukukuna zarar vermemelerini istedim” dedi.

6 yorum yapılmış
  • mustafa sak
    8 Ocak 2012 • 13:00
    sayın fehmi küpçü geredeli olupta tabakhane işçisinin sorununu bilmeyen yok, olay senin yukarıda belirttiğin gibi işçi ne istediğini bilmiyor falan filan gibi laflar topu taça atmaktır, ama buradan ben yinede sana duyurayım, tabakhane işçisi sigorta ve asgari ücret istiyor hepsi bu, sadece yaşamak istiyor onurlu bir şekilde. şimdi sana soruyorum fehmi küpçü, bu işçiler polis tarafından dövülürken hiç vicdanın sızladı mı? bu işçilerin çoğunun sigortasız çaliştığını her geredeli gibi elbette sende biliyordun. peki bu işçilere sigorta yaptırtmayı en azından bu meseleyi bilipte patronlara baskı yapmayan ssk ve maliye hakkında suç duyurusunda bulunmayı düşündün mü? bu işçiler polis tarafından terörist muamelesi yapılıp joplarla dövülürken o zor zamanlarda yanında olan tanju Özjan'a çamur atarak kendini haklayabileceğini mi zannediyorsun? unutma bu milletten tanju Özcan'a bir tek oy çıkmadı. bütün oyları sen aldın. ama ilk ciddi imtihanında çaktın. o adam ise uçtu gitti sana verdiğimiz oylar haram olsun milletten uzak millet vekili sayın fehmi küpçü!!! NOT: ben koyu bir akp,liyim ama yiğidi öldür hakkını yeme, sonra ben ne tabakhanede çalışıyorum nede oradan bir menfaatim var sadece olanları tv,den izleyince yüreğim yandı o zavallılara sahipsiz kaldıkları için...
  • umut suz
    8 Ocak 2012 • 13:00
    Bir geredeli ve tabak hame calisani olarak seni yanimizda hic gormedim kisaca ozetlersek sana vermis oldugum oy haram olsun..
  • kerim kartal
    8 Ocak 2012 • 13:00
    mustafa kardes sonuna kadar haklısın bnde senın gıbı dusunenlerdenım. ben burdan fehmı kupcuye soruyorum. tanju ordaydı sen nerdeydın. geldın evet dogru ben de ordaydım. tutmusun tarıh anlatıyorsun gel ben sana tarıhın kralını anlatayım. burda tarıh değıl sen yargılanacaksın. ben de işcılık yaptım yıllar yılı hakkımı yedıler hakkımızı aradık. hep ezdıler bızı galaya bıle almadınız işçinin derdımı var dıye sordunuz sana sunu dıyeyım. gerceklerı gormeyen gelecegını goremez sayın tanju beye de sonuna kadar desteyımız surecek adam gıbı adam saga sola satasma bnce sen kaybedersın fehmı kupcu
  • Doğrucu Davut
    8 Ocak 2012 • 13:00
    seni oraya getiren tabakhane emekçilerinin yanında olacağına,para babalarından yana oluyorsun.MİLLET'in VEKİL'ine hiç yakışmıyor.
  • semih altun
    8 Ocak 2012 • 13:00
    merak etme kim kimin ne olduğunu biliyor açıklma yapma zahmetinde hiç bulunmasaydın keşke sana verdiğimiz oylar haram olsun biz tabakhane işçilerinin o tabakhane sahipleri ve sizlerin ahirette iki yakanızda bizim ellerimiz olacak.
  • Boludan salih
    8 Ocak 2012 • 13:00
    Unuttum kusura bakmayın.AKP bu seçimde gerededen yüzde kaç oy almıştı...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.