VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Tanju Özcan Küpçü'ye fena yüklendi. İşte olay sözler

10 Ocak 2012

AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü’nün “Tanju Bolu için tehlikeli” demesinin ardından Tanju Özcan zehir ...

AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü’nün “Tanju Bolu için tehlikeli” demesinin ardından Tanju Özcan zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Tanju Özcan“Söylediklerini acemiliğine veriyorum. O’nun güttüğü koyun kadar benim tanıdığım çoban var” dedi.

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’ın Gerede’de yapılan eyleme katılarak işçilere destek vermesi AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü’yü kızdırmış ve “Tanju Özcan’ın yaptığı siyaset Bolu için tehlikelidir” diyerek açıklamada bulunmuştu. Bu açıklamaların ardından Tanju Özcan açtı ağzını, yumdu gözünü.

Yaşanan gelişmeleri “Fehmi Bey patronların yanında yer aldı, ben ise işçilerin yanında yer aldım” diyerek değerlendiren Tanju Özcan, yaşanan gelişmelerden sonra Fehmi Küpçü’nün şapkasını önüne alıp düşünmesi gerektiğini söyledi. Özcan, “Gerede’deki işçilerimiz oy verdikleri Vekil olarak O’ndan yardım istemişler. O ise kendine oy verenden yana tavır takınmayıp işverenin yanında olmuştur” dedi.

 “BEN KIŞKIRTMADIM, AKSİNE YATIŞTIRDIM”

Siyasi anlayışı ve Dünya görüşüne göre hiçbir zaman patronlardan yana bir tavır takınamayacağını vurgulayan Tanju Özcan, işçiler ile yaptığı görüşmeyi anlattı. Özcan, “İşçilere ‘davanızda haklısınız ve sonuna kadar yanınızdayım’ dedim. Ben yaşanan olayları kışkırtamadım, aksine yatıştırdım. Fehmi Bey bunu Emniyet Müdürü, Başsavcı ve Kaymakam’a sorarsa gerçeği görecektir. Hatta Geredeli esnaflara da sorabilir” şeklinde konuştu.

 ‘Bir sol sendikanın çağırması ile Tanju Özcan’ın Gerede’ye gittiğini ve Özcan’ın yaşanan gelişmelerden bihaber olduğunu’ söyleyen Fehmi Küpçü’ye cevap veren Özcan, “Ben hiçbir sendikayı davet etmedim, hiçbir sendikada beni davet etmedi. Beni Gerede’ye işçiler davet etti. Sendika Temsilcileri ile işçiler arasındaki görüşmelere bile dahil olmadım. Ben hiçbir aracılıkta etmem. Fehmi Küpçü beni tanımamış daha. O’nun bu açıklamalarını acemiliğine veriyorum. O’nun güttüğü koyun kadar benim tanıdığım çoban var” dedi.

 “İŞİN ASLI: FEHMİ BEY BENİ KISKANDI”

“Ben her zaman özgür bireyden ve örgütlü toplumdan yana oldum” ifadesini kullanan Tanju Özcan, Fehmi Küpçü’nün açıklamalarının altında yatan gerçeği anlattı. Özcan, “Ben yaşanan gelişmelerde özel bir gayret gösterdim. Fehmi Bey’in hazmedemediği konu; Ben işçilere sahip çıkınca işçiler beni omuzlarına aldı. Fehmi Bey burada siyasi kıskançlık yapıyor. Ama ‘yüzlerce işçi Tanju Özcan’ı neden omuzlarına aldı’ diye düşünmesi lazım. Bu sorunun cevabını kendisine sorması lazım” dedi.

 “YAPTIĞI DOSTLUĞUMUZA YAKIŞMADI”

Gerede’de Fehmi Küpçü’nün aleyhine tek kelime etmediğini, aksine söyleyenleri de engellediğini vurgulayan Tanju Özcan, “Fehmi Bey’in benim hakkımda yaptığı açıklamalar dostluğumuza yakışmadı. Ben siyaseten hiçbir zaman kavgadan yana olmadım ama haklıysam da kaçmadım. İşçilerin haklı davasına destek verdiğim için Fehmi Bey’le aram bozulacaksa, bozulur. Benim durduğum nokta bu kadar net ve açık. Ben ezilene karşı ezenden yana olmam. ‘Ben az oy aldım, Fehmi Bey çok oy aldı’ diye Gerede’ye gitmekten de imtina etmem. Kısacası Fehmi Bey’in benim için söylediklerini acemiliğine ve kıskançlığına veriyorum” dedi.

2 yorum yapılmış
  • mustafa sak
    9 Ocak 2012 • 13:00
    öncelikle akp,li bir vatandaş olarak tanju beyi tebrik ediyorum haklıdan yana olup yıllardır adam yerine koyulmayan tabakhane işçisinin hakkını savunduğu, kolayına kaçmayıp para babalarına sırt döndüğü için aynen tanju beyin söylediklerine katılıyorum milletten kaçan millet vekili fehmi küpçü sizin tabakhane işçilerinin haklarını savunmanızı resmen kıskandı, adamlar tabakhane işçisini sadece seçim zamanı oy veren ördek gibi görüyorlardı. tanju bey sende doğru yoldasın fehmi küpçü sende çaktın artık her şey eskisi gibi olmayacak. bu saatten sonra ne o tembel belediye başkanı nede sen bu milletten zor oy alırsın, zaten artık oy istemeyede gelemezsiniz, ama ne bilim belkide utanmadan gelirsiniz yine oy istemeye bakalım onuda zaman gösterecek, belkide olanları tayyip babada izlemiştir bizden önce o sepetler sizi bizlere gerek kalmadan!!!
  • erhan atabay
    9 Ocak 2012 • 13:00
    ya bırakın didişmeyi de bolu için birşeyler yapın.millet yeni statlar yaparken siz hala ışıklandırmayı çözemediniz.sizi boluya sokmamak lazım aslında.ama bizde böyle şakşakçılar oldukça siz yattığınız yerden kahraman olursunuz.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.