VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Müdürden filmli mesaj

10 Ocak 2012

Bolu İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, polis müdürleri ve eşleriyle, kadına ve aile içi şiddetin ...

Bolu İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, polis müdürleri ve eşleriyle, kadına ve aile içi şiddetin anlatıldığı 'Kurtuluş Son Durak' filmini izledi.

Kadına ve aile içi şiddetin önlenmesi için hassas davranan Sabri Durmuşlar, İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis müdürlerini eşleriyle birlikte sinemaya götürdü. Durmuşlar ve İl Emniyet Müdürlüğü'nün çeşitli birimlerinde görevli müdürler eşleriyle birlikte aile içi ve kadına yönelik şiddetin anlatıldığı 'Kurtuluş Son Durak' filmini izledi. Polis müdürleri bir yandan film izlerken bir yandan da yanlarında oturan eşlerine patlamış Mısır ikram etti.

Aile içi mutluluğu çok önemsediğini belirten Durmuşlar, "Bu tür konularla ilgili olan arkadaşların hem bilgilerini tazelemek hem de moral ve motivasyonlarını yükseltmek için böyle bir film olduğunu öğrenip sinemaya geldik. Aile içi şiddet yaşandığı takdirde bundan sadece aileler değil, özellikle çocuklar çok zarar görüyorlar. Farklı farklı başka sorunlar meydana gelebiliyor. Aile mutluluğunu, aile birlikteliğini çok önemsiyorum" dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.