VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Öğrenci ortalığı karıştırdı...

10 Ocak 2012

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, öğrencilere proje alanlarını gezdirdi. Bir öğrenci, “Stadyum ne zaman Karaçayır’a ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, öğrencilere proje alanlarını gezdirdi. Bir öğrenci, “Stadyum ne zaman Karaçayır’a taşınacak” diye sordu. Bu soruya Yılmaz, Başkan Çarıkçı’ya sitem ederek yanıt verdi.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, öğrencilerle buluşup belediye tarafından hayata geçirilen projeleri tanıttı. Daha sonra Atatürk Orman Parkı’nda bir araya gelen öğrenciler ve Başkan Yılmaz, durum değerlendirmesi yaptı. Bu sırada öğrencilerden bir tanesi Başkan Yılmaz’a Atatürk Stadyumu’nun Karaçayır’a taşınıp taşınmayacağını sordu. Alaaddin Yılmaz, bu soruya sitemli bir yanıt vererek, “Stadyumun da Karaçayır'a alınması için çalışmalarımız sürüyor. Ama Bolu'da bize bu proje için Boluspor Başkanı dahil hiç kimse destek vermiyor. Çünkü Bolulular afyon yutmuş gibiler. Kökez suyunda bir sorun var insanı uyuşuk yapıyor. Kökez suyunu değiştirmemiz lazım. Biz stadyumu taşımak için çalışıyoruz ama bütün resmi kurumlar da yaptırmamak için uğraşıyor” diyerek Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı’ya sitem etti.

“İmza topluyorlar”

Tarım İl Müdürü’nün Küçükberk Köyü’nden imza topladığını hatırlatan Yılmaz, “Hatta orada ki Küçükberk Köyü'nden Tarım İl Müdürü ‘Biz istemiyoruz’ diye 45 tane imza toplamış. ‘Burası kesinlikle mera olmaz’ demesine rağmen bende gidip 65 adet imza topladım ‘istiyoruz’ diye. Yani Bolululara rağmen Bolu'ya hizmet etmeye devam ediyoruz. Maalesef böyle bir duyarsızlık ve sıkıntı var. Bunlar sadece dedikodu üretiyorlar. Ne savundukları bir şey var ne de herhangi bir projeleri” şeklinde konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.