VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Belediyeden ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı

10 Ocak 2012

Bolu Belediyesi ve hayırseverler tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda yardımında bulunuldu. Bolu Belediyesi Kültür ve Sosyal ...

Bolu Belediyesi ve hayırseverler tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda yardımında bulunuldu.

Bolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde bulunan Gıda Bankası’ndan yapılan yardımların ilk günkü dağıtımına Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğu ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güler Mert katıldı.

Gıda yardımı dağıtımı öncesi açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, belediyenin imkanlarıyla birlikte hayırseverlerin de yardımlarının Gıda Bankası'nda toplandığını belirterek, "Buraya gelen yardımları sistemli ve adil bir şekilde dağıtmaya çalışıyoruz. Önemli olan, sıkıntısı ve ihtiyacı olan insanımızın kalmaması. Bu kapsamda 2011 yılında 7740 kişiye giyim, 2948 paket gıda yardımı ile birlikte depremzede ve yangından zarar görmüş ailelere de yardımlarda bulunduk. Bu yardımlarımız 2012 yılında da hayırseverlerimizin de katkılarıyla artarak devam edecektir " dedi.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güler Mert tarafından ihtiyaç sahiplerine yardım paketleri dağıtıldı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.