VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Zaferin ardından kim ne dedi?

11 Ocak 2012

Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı, ''Boluspor'u daha güzel günler bekliyor'' dedi. Çarıkçı, Ziraat Türkiye Kupası 3.

Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı, ''Boluspor'u daha güzel günler bekliyor'' dedi.

Çarıkçı, Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda takımının 3-2'lik galibiyetiyle sona eren Gençlerbirliği maçının ardından yaptığı açıklamada, taraftarlarının yıllardan beri beklediği bir başarıyı yakalayarak, Ziraat Kupası'nda 4'üncü tura yükseldiklerini söyledi.

Elde ettikleri başarının maddi ve manevi değerinin çok büyük olduğunu ifade eden Necip Çarıkçı, ''3-2 gibi güzel bir skorla Gençlerbirliği'ni eledik. İyi futbol, iyi mücadeleden dolayı teknik heyeti ve futbolcularımızı, bizi destekledikleri için de taraftarlarımızı tebrik ediyoruz'' diye konuştu.      Çarıkçı, Spor Toto Süper Lig'de bu hafta Güngörenspor ile karşılaşacaklarını belirterek, tüm taraftarlarını maça beklediklerini ifade etti.

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur karşılaşmasında deplasmanda Boluspor'la karşılaşan Gençlerbirliği, rakibine uzatmalarda yediği golle 3-2 mağlup olarak kupadan elendi.

Fuat Çapa "Boluspor'a başarılar diliyorum"

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği'nin kupadan elenmesi Teknik Direktör Fuat Çapa'yı üzdü. Tur atlamayı hedefledikleri kupadan elendikleri için üzgün olduklarını söyleyen Çapa, "Anadolu'daki takımlar genelde Süper Lig ekipleriyle oynayacakları maçlara sıkı hazırlanırlar. Nasıl İstanbul takımlarına karşı bir hırs varsa, Bank Asya ekipleri de Süper Lig ekiplerine bilenir. Boluspor'un da bugün öyle oynayacağını biliyorduk. Beklediğimiz bir takımla karşılaştık. Geriye düştükten sonra ataklarımızı sıkılaştırdık ve 90 dakika sonunda son dakikalarda atılan golle dengeyi sağladık. Uzatmalarda rakip yine yakaladığı fırsatı değerlendirdi. Ancak ikinci kez yine eşitliği sağlasak da üçüncü gole engel olamadık. Bu yüzden geçmişte kupada başarılı olan bir ekibin elenmesi bizi üzdü. Tur atlama planlarıyla çıktığımız maçta elenmek üzücü. Boluspor'a başarılar diliyorum" dedi.

Özcan Kızıltan "Tecrübeli oyuncularımız akıllı oyunlarıyla farkını gösterdi"

Boluspor Teknik Direktörü Özcan Kızıltan ise ilk maçında kazanmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyerek, "Tabiî ki bu benim ilk maçım. İlk karşılaşmamda da Süper Ligin güçlü bir ekibiyle karşılaşmak oldukça zordu. Biz hazırlıklarımızı bu yönde yaptık. Futbolcu kardeşlerim ellerinden geleni yapıp maçı kazandı. Tecrübeli oyuncularımız akıllı oyunlarıyla farkını gösterdi. Ben öncelikle başkanımıza ve yönetim kurulumuza, daha sonra da futbolcularıma ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Oktay Delibalta "Boluspor iyi hazırlanmış"

Gençlerbirliği'nin tecrübeli oyuncusu Oktay Delibalta, kupadan elendikleri için üzgün olduklarını ifade ederek, "Boluspor gerçekten maça iyi hazırlanmış. Biz buraya tur atlamak için gelmiştik. Ancak istediğimiz olmadı. Rakibimiz yakaladığı pozisyonları iyi değerlendirdi. Bizim için artık ligi düşünme zamanı" şeklinde konuştu.

Özgür İleri "Lige odaklanacağız"

Başkent ekibinin başarılı orta sahası Özgür İleri de saha zeminin oyunu etkilediğini belirterek, "Bizim amacımız kupada tur atlamaktı. Ancak Boluspor'u tebrik ediyorum. Gerçekten çok iyi hazırlanmışlar. Saha zeminin maçtan önce karlı olması oyun içinde etkili oldu. Ancak bu bir bahane değil. Lige odaklanacağız" ifadelerini kullandı.

Veysel Cihan "Lige yansıtmalıyız"

"Kupada güçlü bir rakibi elemenin sevincini yaşıyoruz. Her takım gibi biz de kupada iddialıydık. Süper Lig ekiplerinden güçlü bir rakibe karşı dirençli bir oyun sergiledik. Öne geçtiğimizde skoru koruyamadık ancak 3'ncü golden sonra hata yapmadık ve maçı kazandık. Ben futbolcu arkadaşlarıma ve taraftarlara teşekkür ediyorum. Artık ligde çıkış yakalamalıyız."

1 yorum yapılmış
  • mustsfa evren
    11 Ocak 2012 • 13:00
    hepinizin ayağınıza ve yüreğinize sağlık inşallah diğer transferde gerçekten verimli olur istenileni verirde futbolcularda kendilerine olan özgüvenlerini kaybetmeden bu istek ve arzuyla bu birliktelik kopmadan böyle devam ederde inşallah artık bu sene o sene olur slogan önemli değil yeterki artık o hasretini çektiğimiz süperlige çıkarız inşallah HEPİNİZE TEŞEKKÜRLERRRRRRRRRRRRR ALLAH NAZARDAN SAKLASIN HEPİNİZİ.................
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.