VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Altı okkalı muhtar...

11 Ocak 2012

Merkez Mahalle Muhtarlar Derneği Başkanı ve Sümer Mahallesi Muhtarı Ali Rıza Kahruman, Tanju Özcan'ın Fehmi ...

Merkez Mahalle Muhtarlar Derneği Başkanı ve Sümer Mahallesi Muhtarı Ali Rıza Kahruman, Tanju Özcan'ın Fehmi Küpçü’ye sert sözlerle yüklendi. Kahruman, “Bu tartışmaları onlara yakıştıramıyorum. Bu milletvekillerine on koyun versen güdemezler. Yazıklar olsun bunlara” dedi.

Gerede’deki deri işçilerinin eylemi sonrasında CHP Milletvekili Tanju Özcan ile AK Parti Milletvekili Fehmi Küpçü arasında başlayan söz düellosunda kamuoyu tarafından merakla izlenirken, bu düelloya ilginç bir isimden çok sert bir tepki geldi. 

“AÇIKLAMA YAPMAKLA MİLLETVEKİLİ OLUNMAZ”

Merkez Mahalle Muhtarlar Derneği Başkanı ve Sümer Mahallesi Muhtarı Ali Rıza Kahruman, Bolu Gündem Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, “Bu tartışmaları onlara yakıştıramıyorum. Bu milletvekillerine on koyun versen, güdemezler. Yazıklar olsun bunlara. Basının karşısına çıkıp, iki kelam açıklama yapmakla milletvekili olunmaz. Geçmişte ne milletvekilleri gördük. Ama bunlar milletvekili değil. Bunlar Bolu'yu düşünmüyorlar ki. Bölüşemedikler nedir, bunu anlayamıyorum. Tanju Özcan'a Fehmi Küpçü için sarf ettiği, 'Senin güttüğün koyun kadar benim tanıdığım çoban var' sözünü yakıştıramadım. Ben çobanların yerinde olsam bu milletvekilleri hakkında tazminat davası açarım. Milletvekilleri bu tartışmaları bırakıp, Bolu'nun sorunlarına eğilmelidirler” diye konuştu.

“ON KOYUN VER GÜDEMEZLER”

Ali Rıza Kahruman sözlerine şöyle devam etti;

“Bu milletvekillerine on koyun versen, güdemezler. Yemin ediyorum güdemezler bunlar. Çobanlıkta bir marifet. Bu milletvekilleri boş duracaklarına Ankara'da proje üretsinler. Bakın Fatih Metin bakan yardımcısı oldu. Bolu'da tarım ve hayvancılık bitmiş durumda. Milletvekilleri bunlarla ilgilenmeli. Bakın, doğalgaz çilesi bitmek bilmiyor. Dört seneden bu yana doğalgaz dağıtım çalışmaları tamamlanamadı. Birbirlerinizin kuyularını kazacaklarına milletvekillerimiz sorunlara çözüm bulsunlar. Doğalgaz ana halteri Sümer Mahallesi'nden geçmekte ama Sümer Mahallesi'nde halen bir ev dahi doğalgazla ısınmamakta. 2011'de yapılacak dendi. Ama nerde?.”

2 yorum yapılmış
  • Çarşı 1903
    11 Ocak 2012 • 13:00
    sayın muhtarım Tanju Bey ülkemizde çok kullanılan muhtemelen de sizin bile zaman zaman kullandığınız bir ata sözü ile Fehmi bey i eleştirmiş ... burda çobanlık mesleğini aşağılayıcı bir durum yok ki çobanların Tanju bey i mahkemeye vermesini teklif ediyorsunuz cok guzel provakasyon olmuş ... ucuz yorumlar yaparak gazetelere manşet olmanın pek gereği oldugunu düşünmüyorum .... Tanju beyin söylemek istediğini ben size meal olarak şöyle anlatayım bil mediğin işte meslek erbabına laf anlatıyorsun demek istemiştir ... bunu da bi suru daha ata sözü ile anlatılmış hali vardır ama ben yazmayacagım çünkü o meslek gruplarını da mahkemeye teklif edeceğinizi düşünüyorum ki bu da pek hoş olmaz :)) merak ederseniz buradan bir kac tane paylasabilirim ama tazminatsızlık garantisi ile :))) muhtarlık ta tarafsız yapılması gereken bir makam sayın muhtarım .. yasadıgınız ve yönettiğiniz mahallede her siyasetten insan var lütfen biraz daha dikkatli !!!
  • SEZAYİ GÜL
    11 Ocak 2012 • 13:00
    BÜYÜK MUHTAR SENİ TEBRİK EDİYORUM.DOĞALGAZLA İLGİLİ GİRİŞİMLERİNİ DEVAM ETTİRMENİ BEKLİYORUM.SÜMER MAHALLESİNİN TÜM SOKAKLARINI YAPTIRDIN BENİM SOKAĞI YAPTIRAMADIN AMA YİNE SENİ TAKTİR EDİYORUM.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.