VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Orhan Ak zafer golünü anlattı...

12 Ocak 2012

Boluspor’un Süper Lig takımlarından Gençlerbirliği’ni 3-2'lik skorla eleyerek Türkiye Kupası'da bir üst tura çıktığı maçta ...

Boluspor’un Süper Lig takımlarından Gençlerbirliği’ni 3-2'lik skorla eleyerek Türkiye Kupası'da bir üst tura çıktığı maçta 2 gol atarak tribünler ayağa kaldıran tecrübeli defans oyuncusu Orhan Ak, ozgurbolu’ya konuştu. Orhan, “İkinci golde topun bana geleceğini hissettim ve öne çıktım. Benim için çok anlamlı bir gole imza attım” dedi. 

 

Yılların tecrübesi defans oyuncusu Orhan Ak, Boluspor’un yan toplarda üstünlük kurması gereken bir takım olduğunun ifade ederek, “Tabi antrenmanlarda kanatlardan gelen top çalışmalarını yapıyoruz. Yan toplarda üstünlük kurmamız gereken bir takımız. Bu çalışmalarımızın meyvesini Gençlerbirliği maçında aldık. Attığım 2. golde öne doğru çıktım ve topun bana geleceğini hissettim. Kendimi boşa çıkartarak güzel bir kafa vuruşuyla benim için önemli bir gole imza attım” diye konuştu. 

 

“KUPA MAÇINI UNUTALIM”

Gençlerbirliği maçının geride kaldığını ve asıl hedef için İstanbul Güngörenspor maçına konsantre olduklarını belirten Orhan Ak, “Bizim için iyi bir başlangıç oldu. Ama bu maçı kesinlikle unutmamız gerekiyor. Pazar günü oynayacağımız İstanbul Güngörenspor maçına konsantre olduk. Amacımız için hedeflerimiz için Güngören maçı daha önemli. Dediğim gibi prestijimiz için bu maç bizim için çok iyi oldu. Sahada hep beraber birlikte düşünen bir takım vardı. Sadece oynayan değil oynamayan bu hedefe kilitlenirse istediğimiz amaca ulaşırız” dedi.  

“UMARIM HERŞEY İYİ OLUR”

Orhan Ak sakatlıktan kurtulmasının zor olduğunu söyleyerek sözlerine şöyle devam etti;

“Sezon başında kamp görmemem beni çok etkilemişti. Günümüz futbolunda sezon başı kampı çok önemli. Bütün sezonu yükünü taşıyan en önemli bölümdür. Bende o dönemi yaşayamadığım için Kasımpaşaspor ile oynadığımı maçta sakatlandım. Antrenman ritmini yakalayamadığım için sıkıntı yaşamıştım. Devre arası kampı benim için çok iyi oldu. Umarım her şey bundan sonra da iyi olur.”  

1 yorum yapılmış
  • erhan atabay
    12 Ocak 2012 • 13:00
    sana hep inandım bazıları seni yerden yere vursa da.bu takıma daha çok vereceğin şey var orhan Allah yardımcın olsun.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.