VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Çöp kamyonunda can verdi

13 Ocak 2012

Bolu’da temizlik işçisi olarak çalışan işçi çöp kamyonunu temizlerken çöp toplama haznesindeki prese kapılarak hayatını ...

Bolu’da temizlik işçisi olarak çalışan işçi çöp kamyonunu temizlerken çöp toplama haznesindeki prese kapılarak hayatını kaybetti.   

Edinilen bilgiye göre olay,  Bolu Belediyesi'nin Aşağı Soku Mahallesi'nde bulunan katı atık depolama tesisinde meydana geldi. 6 yıldır Bolu Belediyesi’nin temizlik işlerini yürüten firmada çalışan 3 çocuk babası Sezai Alıcı tesislerde çöp kamyonunun haznesini temizlerken bir anda pres makinesinin arasında sıkıştı. Sezai Halıcı pres makinesinde kurtulmak istese de başarılı olamadı. Arkadaşlarının 112 acil ekiplerine haber vermesiyle Alıcı sıkıştığı yerden çıkartıldı kaldırıldığı Köroğlu Devlet Hastanesi'nde ilk tedavisi yapılan Sezai Halıcı yaşamını yitirdi.   

Sezai Alıcı’nın olay anında yanında bulunan arkadaşları ise konuşmak istemedi. Büyük şokta olan arkadaşları hastane önünden ayrılmadı. Sezai Halıcı'nın cesedi otopsi için morga kaldırıldı. Çöp kamyonu incelenmek üzere Sanayi Polis Merkezi'nin önüne çekilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.