VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Maçın ardından Kızıltan “Üzgünüz, telafisini yapacağız"

15 Ocak 2012

İkinci devrenin ilk maçında sahasında Güngören Belediyespor’la 0-0 berabere kalan Boluspor Teknik direktörü Özcan Kızıltan, ...

İkinci devrenin ilk maçında sahasında Güngören Belediyespor’la 0-0 berabere kalan Boluspor Teknik direktörü Özcan Kızıltan, karşılaşma sonranı maçı değerlendirdi. Kızıltan “Bugün sahaya beklediğimiz ve istediğimiz oyunu ortaya koymadık. Üzgünüz” dedi.

0-0 berabere biten Güngören Belediyespor maçı sonrası açıklamada bulunan Boluspor Teknik direktörü Özcan Kızıltan, “Çok istediğimiz 3 puanı alamadık” dedi. Kızıltan “Özellikle çarşamba gününe dönmek lazım. Çarşamba günü Boluspor adına güzel bir gündü. Gençlerbirliği gibi bir takımı elerken, 120 dakika ağır şartlar altında çok büyük bir güç kaybettik. Bence bunun en büyük sıkıntısını bugün yaşadık. Bugün sahaya beklediğimiz ve istediğimiz oyunu ortaya koymadık. Oyuncularımın atacağı erken bir gol Güngören Belediyespor’un direncini kırabilirdi. Hemen maçın başında Ferhat’la gelişen, penaltı pozisyonu var. Bize göre penaltı. Ama saygı duymak lazım. Daha sonrasında verilmeyen bir gol var. Pozisyonu yaşayan arkadaşlar gol olduğunu söylüyorlar. Ama o da verilmedi. Bir gol atabilseydik oyunun şekli değişebilirdi. Gol atamayınca rakibin direnci arttı. İkinci yarıda gol pozisyonlarımız var. Son dakikada Ferhat ceza sahasına girmeden vurdu. Bu pozisyonları gol yapabilecek bir arkadaşımız. Çok istediğimiz 3 puanı bu gün alamadık. İkinci yarının ilk maçını evimizde kazanmak istiyorduk. Rakibimiz kontra ataklar yakaladı. Kaybedebilirdik de, çok pozisyona girmekle beraber 1 puana razı olduk. Bunun telafisini önümüzdeki müsabakalarda yapacağız. Kısacası üzgünüz” dedi. 

Veli Kızılkaya “Telafisini yapacağız”

Defansımızın bel kemiği Veli Kızılyaka “Maça 3 puan için çıkmıştık. İyi mücadele ettik. Tüm arkadaşlarımı kutluyorum. 3-4 tane net gol pozisyonlarımız var. Benim indirdiğim topta arkadaşım Cemil’in attığı gol bana gören %100 goldü. Ama hakemin takdiridir. Önümüze bakacağız. Bunun adına kaza diyelim. Önümüzdeki haftalarda bunun telafisini yapacağımızı ümit ediyorum” dedi.

Aydın Çetin “Gol ararken gol de yiyebilirdik”

Yeni transferlerimizden Aydın Çetin ise “Oynadığın maçlarda ne kadar enken gol bulursan karşındaki rakibin direncini kırarsın. Biz bugün onu başaramadık. Pozisyona da girdik.  Maç 0-0 gittiği dakikalarda rakip bize karşı daha çok direnci arttı. Gol ararken, golde yiyebilirdik. Bu maçı unutup önümüzdeki maçlara bakacağız. Bugünkü mücadelelerinden dolayı takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum” dedi.

2 yorum yapılmış
  • mehmet
    15 Ocak 2012 • 13:00
    neyi telafi edecen hocam yaa galibiyeti olmayan bi takıma kaybettiğin 2 puanın nasıl bi telafisi olur Allah aşkına...
  • bolulu yaren
    16 Ocak 2012 • 13:00
    bakın beyler yazıyorum 3 hafta sonra tribünler özcan hoca için beste yapar;)
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.