VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Gölcük harekatı başladı

17 Ocak 2012

Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun ilimizi ziyareti sırasında Gölcük Tabiat Parkı Bakan’dan istenmiş ...

Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun ilimizi ziyareti sırasında Gölcük Tabiat Parkı Bakan’dan istenmiş ve olumlu yanıt alınmıştı. Bakan Eroğlu’nun bu yaklaşımı ile Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun kolları sıvadı. Bugün Ankara’dan Gölcük’ün tapusunu alabiliriz. 

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun ilimize gerçekleştirdiği ziyaret ile Bolu adına kendisinden birçok talepte bulunulmuştu. Bu taleplerden biri de Gölcük Tabiat Parkı idi. Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun Bakan ile yaptıkları görüşmede Milli Parklar Genel Müdürlüğü’ne bağlı olan Gölcük’ün Bolu’ya verilmesini istemişlerdi.

Bakan Veysel Eroğlu’nun bu isteğe olumlu cevap vererek “Ankara’ya gelin, olabilirliğine bakalım” demesi üzerine Yılmaz ve Ercoşkun tuttuklarını koparmak üzere kolları sıvadı. Başkan Yılmaz’ın konu ile ilgili Başdanışmanı Yaşar Taşkıran’ı görevlendirmesi ile Yaşar Taşkıran ve Ali Ercoşkun Ankara’nın yolunu tuttu. Bugün Milli Parklar Genel Müdürü ile görüşecek olan ikilinin Gölcük’ün tapusunu alarak Bolu’ya kazandırmaları bekleniyor. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.