VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Kenan Özer Boluspor'da

23 Ocak 2012

Boluspor, Antalyaspor’un orta saha oyuncusu Kenan Özer’i renklerine bağladı. 25 yaşındaki tecrübeli oyuncu Boluspor Başkanı ...

Boluspor, Antalyaspor’un orta saha oyuncusu Kenan Özer’i renklerine bağladı. 25 yaşındaki tecrübeli oyuncu Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı ve çok sayıda yöneticinin katıldığı imza töreninde Boluspor’a imza attı.

Boluspor Yılmaz Becikoğlu tesislerinde yapılan imza töreninde konuşan Kenan Özer, “Ben buraya şampiyonluk yaşamaya geldim. Boluspor’un beni çok istemesi sürekli ısrar edilmesi beni çok mutlu. Boluspor gibi büyük bir camianın formasını giyeceğim için çok mutluyum” dedi. Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı ise, “Kenan Özer uzun süreden beri istediğimiz bir oyuncuydu. Kendisi Boluspor’a çok faydalı olacaktır. Camiamıza hayırlı olsun” diye konuştu.

KANAT OYUNCUSU

Boluspor’un devre arası transfer dönemi boyunca liste başında olan Kenan Beşiktaş alt yapısında yetiştikten sonra Karşıyaka, İstanbulspor, Kayseri Erciyesspor, Rizespor ve Antalyaspor formaları giydi. İkinci yarıda Antalyaspor kadrosunda düşünülmeyen Kenan her iki kanatta ve hücum bölgesinde oynuyor.

4 yorum yapılmış
  • bolu14
    22 Ocak 2012 • 13:00
    bune ya adam gibi adam alın adam en son ne zaman maça çıkmkış çok merak ediyorum yinede hayırlı olsun
  • süreyya sözkesen
    22 Ocak 2012 • 13:00
    hayırlı olur inşallah
  • erhan atabay
    22 Ocak 2012 • 13:00
    bolu14 bilmiyorsun madem sallama.adam en son kupa maçında oynadı ve gol attı.senin adam gibi adam lafın ne kriterin ne söyle de bilelim.querasma ve mustafa pektemek i alalım ister misin?adam çok iyi olsa bankasyada işi ne zaten.öyle nick lerin arkasına sığınıp sallamak en kolayı değil mi?
  • HALİT CANBAZ
    23 Ocak 2012 • 13:00
    GOLCÜ VE GENÇ BİR İSİM BENİM TEK KORKUM FERDİ BAŞODA GİBİ HARCANMAMASI FERDİ BAŞODA 1 YILLIK KONTRATI VARDI VE FABİANO VE BURAK AKDİŞ DENEN 2 MENDEBUR YÜZÜNDEN HARCANDI.KENDİSİNİ İSPATLAYAMADI.BOLUSPORA FAYDASI OLAMADAN GİTTİ.ŞİMDİ AYNI HAZİN DURUMUN VEYSEL VE AYDIN YÜZÜNDEN KENAN ÖZERİN BAŞINA GELMESİ BENİM ÇEKİNCEM BU?
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.