VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bu futbola 1 puan çok bile!

4 Şubat 2012

Boluspor Akhisar Belediyespor deplasmanında tanınamayacak kadar kötü bir oyun sergiledi. Kırmızı beyazlı ekibimiz 90 dakika ...

Boluspor Akhisar Belediyespor deplasmanında tanınamayacak kadar kötü bir oyun sergiledi. Kırmızı beyazlı ekibimiz 90 dakika boyunca ilk dakikalarda direkten dönen top dışında net bir pozisyona giremedi.

Geçtiğimiz hafta Sakaryaspor deplasmanında rakibine 7 gol atarak adeta şov yapan Boluspor Akhisar Belediyespor deplasmanında oynadığı oyunla taraftarını mutlu etmedi. 90 dakika boyunca ne kanatlardan ne de orta sahadan rakibinin üzerine gidemeyen Boluspor ilk dakikalarda bulduğu ve Akhisar Belediyesporlu Sertanın kafasına çarparak direkten dönen pozisyon dışında etkili bir atak gerçekleştiremedi.

Boluspor, Caner Ağca, Ferhat Kiraz ve Kenanın etkisiz oyunu sonrasında pozisyon bulamadı. Her iki takımda kontrollü futbolu ile dikkat çekti. Akhisar Belediyespor 88. dakikada en tehlikeli atağını gerçekleştirdi. Sol kanattan yapılan ortaya güzel bir kafa vuruşu yapan Şehmusun şutunu kaleci Atacan topu dışarı çeldi. Boluspor deplasmandan aldığı beraberlikle puanını 34'e yükseltti.

Maçtan dakikalar

3. dakikada Boluspor sağ kanattan kullandığı faul atışında Alp topu ceza sahasına gönderdi defans bloğunun kafasından seken top yan direkte patladı.

29. dakikada sağ kanattan Hakan ceza sahasına gönderdiği topa arka direkte Sertan müsait pozisyondan yararlanamadı.

50. dakikada sağ kanattan taç atışından topu önünde bulan Veysel ceza sahası dışından topu yerden kaleye gönderdi ve top az farkla auta çıktı.

88. dakikada sol kanattan faul atışını kullanan Anıl ceza sahasına ortasında Şehmus'un kafa vuruşunu kaleci Atacan son anda kornere çeldi.

STAT: Akhisar Belediye

HAKEMLER: Taner Gizlenci xx, Serkan Akal xx, Muhammet Yumak xx

AKHİSAR BELEDİYESPOR: Oğuz xx, Serkan Yalçın xx, Merter x, Anıl xx, Sertan x (Osman dk. 87 ?), Bilal xx, Mustafa xx (Ahmet Cebe dk. 73 xx), Emrah Eren xx, Gökhan xx, Hakan xx, Şehmus xx

YEDEKLER: Emrah Tuncel, Sani, Mert, Uğur, Önder

TEKNİK DİREKTÖR: Hazma Hamzaoğlu

BOLUSPOR: Atacan xx, Orhan xx, Onur xx, Caner xx (Omar Wade dk. 65 xx), Ferhat xx, Cemil xx, Emre x (Savaş dk. 71 xx), Veli xx, Veysel xx (Aydın dk. 90 ?), Alp xx, Kenan xx

YEDEKLER: Eser, Hakan Arslan, Fatih, Gençer

TEKNİK DİREKTÖR: Özcan Kızıltan

SARI KARTLAR: Orhan Ak, Emre Toraman, Savaş, Cemil, Onur (Boluspor)

2 yorum yapılmış
  • Mengen li Osman
    3 Şubat 2012 • 13:00
    İlginç bir maçtı aslında, harcadağımız gol olabilicek ataklarımız da oldu. ama bu haber biraz ağır gibi, eğer direkten dönmeyip gol olsaydı. 'Böyle futbolu oynayacağınızı bilseydik 3-0 (hükmene) razıyız' diye başlık atardınız... :(
  • Remzi KIRICI
    4 Şubat 2012 • 13:00
    Bolusporun Giresun, Güngören ve Sakarya ile yaptığı maçlar takımın ilerisi için bir ölçü değil. Mart ayında Elazığ ve Erciyese gidiyoruz ve sahamızda da Kasımpaşa ve Tavşanlı ile maçlarımız var. Bu dört maçın sonucu bize; ilk altı mı yoksa ilk ikiye girip-girmeyeceğimize ışık tutacaktır. Diğer sonucu hiç düşünmek bile istemiyoruz.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.